sizinde fikriniz guzel ancak arkadaslarimiz.belki.konularinda.ayrintiya ve resime vakit bulamamislardir...bizede.sunulanlar.uzerinden fikir beyan etmek ve aydinlatmak duser..insallah musait zamanlarinda ayrintilari verirlerse.yeni bilgilere ulasabilirizOto bir sistem olsa bot mu deniyordu eskiden böyle konulara bot oto mesaj gönderse resim nasil yuklenir konu nasil acilir link gonderse mesela ustalar da gerçekten ihtiyacı olanlara zaman ayırsa olmaz mı böyle bişey
yönetimdeki arkadaşlarımıza sesleniyorum: ))sizinde fikriniz guzel ancak arkadaslarimiz.belki.konularinda.ayrintiya ve resime vakit bulamamislardir...bizede.sunulanlar.uzerinden fikir beyan etmek ve aydinlatmak duser..insallah musait zamanlarinda ayrintilari verirlerse.yeni bilgilere ulasabiliriz
sayin hobisever arkadasim.bi yanlislik yok daha nezih ve pozitif yorumlar ile katki saglamaya calisiyorum.yönetimdeki arkadaşlarımıza sesleniyorum: ))
bu adamın ayarı ile kim oynadı?
Hesabını mı çaldırdı ne oldu?
))
Sende alisamadin dimi ustam ben ustamin her yorumunu okudukca istemsizce bi gülme geliyoryönetimdeki arkadaşlarımıza sesleniyorum: ))
))
yakışır kardeşimesayin hobisever arkadasim.bi yanlislik yok daha nezih ve pozitif yorumlar ile katki saglamaya calisiyorum.
bu arada senin avatarda sorun mu varyönetimdeki arkadaşlarımıza sesleniyorum: ))
))
kiymetli arkadasim gulunuz guldurunuz...pozitif olunuz yogadan sonra fenksui ile rahatlayin.ben ise tek bulanik uzak resimler sahte urunler goygoy ve geyik konularindan milleti ayiktirmaktan vazgecmis durumdayim...onlarin dahada hurmet gormesinden dolayii..Sende alisamadin dimi ustam ben ustamin her yorumunu okudukca istemsizce bi gülme geliyor