Dampiel
Aktif Üye
Emekli olduktan sonrada bu arsayı alıp mangal yapardım..Ekli dosyayı görüntüle 231983Ekli dosyayı görüntüle 231984 Bide yukarı çıkıp etrafı seyredeyim dedim ne görsem iyi![]()
Emekli olduktan sonrada bu arsayı alıp mangal yapardım..Ekli dosyayı görüntüle 231983Ekli dosyayı görüntüle 231984 Bide yukarı çıkıp etrafı seyredeyim dedim ne görsem iyi![]()
Dimi pirince gidiym derken evdeki bulgurdan olmamak gerekHocam siz manzarayı izleyin bol bol oksijen alın ve inin hobi olarak kalsın şimdilik..Emekliliğe saklayın bence.
Ustam baş tacisınDefineciler için Gerçekler insanın kemiğini ballandırır . . Oradan çıkacak ufak bir taş heykel 3 trilyondan başlar
Ya Allah inşallah.. Yılmadan devam biliyoruz birbirimizi spor yapmak sağlık açısından faydalıUstam baş tacisınNasibimizi başka taraftan alıcaz inşaallah
Ve aleyküm selam kardeşim biz genelde işaret ve emrenin olduğu alanlardaki göçükleri dikkate alıyoruz. En kötü ihtimal alanda yaşantı olmuş olmalı. Hayırlı geceler saygılarSelamu aleykum ustalar bu tur gocuk olan yerlerde yada mezarlarda etrafinda herhangi bir isaret olurmu yada bunlar nasil belli olur