%60 değer alıyorum aslında hepsi değerli fakat kurşun yüzdeyi bayağı bi aşağı düşürüyor çünkü kurşun zemine çıkmadan sesi bozulmuyor@Dogo dedektorun işaretiyle yuzde kaç basariya ulasiyorsun
%60 değer alıyorum aslında hepsi değerli fakat kurşun yüzdeyi bayağı bi aşağı düşürüyor çünkü kurşun zemine çıkmadan sesi bozulmuyor@Dogo dedektorun işaretiyle yuzde kaç basariya ulasiyorsun
Emeğinizin karşılığını alıyor olmanız süper, tebrikler. Hançer konusuna gelince, ben olsam iyi bir ustaya güzel şık bir ağız ve güzel de bir deri kılıf yaptırır, yadigar olarak oğuldan ogula aktarılsın isterdim.saol zaten saklıyorum amaç ne olduğunu öğrenmekti fiyatınıda öğrendiğim iyi oldu çok saol
bak bu konuda zerre kadar haklısın hiç aklıma gelmemişti düşüncem bunu teşekkür ederimEmeğinizin karşılığını alıyor olmanız süper, tebrikler. Hançer konusuna gelince, ben olsam iyi bir ustaya güzel şık bir ağız ve güzel de bir deri kılıf yaptırır, yadigar olarak oğuldan ogula aktarılsın isterdim.
Adrenalin hunter tek tek içinKardeşim hangi cihazla çalışıyorsun.
cinayet aleti olsa o kadar eski zaman aşımına gider ama biraz daha toplayıp müzeye verme fikrim varCinayet aleti olmasin muzeye ve karakola uğrayin
[Adrenalin hunter tek tek için/QUOTE] tek makinami kardeş baska yokmu
@Dogoben benimkini sorana cevap verdim benim kullandığım bu diyerek ten bilmem anlatabildim mi her makine kendine güzeldir yüzlercesi var benimkinden de çok çok iyileri var Yok demiyorum araştırma yaparsan biraz daha senin için bilgi amaçlı daha iyi olur[Adrenalin hunter tek tek için/QUOTE] tek makinami kardeş baska yokmu
tamam da sen de bu şekilde sorarsan mutlu olurum bende 2 tane makina var 1 çubuk var da her zaman daha iyisine gitmek istiyorum@Dogo teessuf ederim, nerden cikti, dobra kardesim