may77 üstadım yeni fotoğraflar kırmızı ile işaretin bölgeler sonda ki büyük kaya boşluk veren bölgenin ününde yani akarsu girişindekolay gelsin.
may77 üstadım yeni fotoğraflar kırmızı ile işaretin bölgeler sonda ki büyük kaya boşluk veren bölgenin ününde yani akarsu girişindekolay gelsin.
bozoklu üstadım o bölgeye çakmak ile ısı verdik ama yeterli gelmemiş olabilirBakacağın şey mahzen olacak. Dere kenarında böyle bir yapıyı bulmak usta işidir. işaretli yönde araştırma yapınız.Ekli dosyayı görüntüle 184679
üstadım ok ile gösterdiğin kayanın üzerinde dikdörtgen şeklinde boşluk veriyorişaretin altındaki kurşun ise, mahzenide kurşun ile mühürlemişlerdir. çubuk kullanıyorsanız, elinize kurşun alarak aradığınız yeri bulmanız kolay olur.
uçmuş üstadım bir önce ki fotoğrafında işaretlediğin yerin yakından çekimi . kırık mı orj mi anlayamadımbencede burada kuyu girişli mahsenin var derim ..ilk bu kayayı gördüğümde zaten işeretledim .....buranın gösterdiği yeri bulmalıyız diye ... ilk aklıma gelen sarı ile işaretlediğim kayaydı ..sonra o kayanın dereye çok yakın olduğunu görünce bu kaya 1 şeyi deslediğini ve hemen altındaki kayalarında onu ve altındaki kayanında diğerini desteklediğini gördüm...siyahla işaretledim en olası yerin büyük ihtimalle yeşil ile işaretlediğim kısım gibi geldi bana ... orada 1 tespitte bulunmanı isteyecem senden ... 1 çubuk makina çalışması yap bakayım ne diyecek ......rast gelsin kardeşime
Ekli dosyayı görüntüle 184783
bozoklu ustadim buranın girişi mi vardır?Boşluk aldığın yer uygun gözüküyor. tekrar tekrar teyit et. başka yöntemler dene. emin olmadan işlem yapma. yoksa usanır bırakıp gidersin.