Dedektorburada Banner Mobile

Akrabanin bulunamayan definesi

Dedektorburada Banner Mobile

laz61

Member
deniz_efe alemsin abi yorumların harbi güldürüyor beni :D :72:abi cihazın sorunu yoktu bn kullanamıyordum hallettim türkçe kullanım kılavuzunuda buldum toprak ayarını doru yapamıyordum .İnatçıyızdır biraz :D ama boşa kürek çekmekte olmaz .Deniycem şansımı bi aynı oşekil o mahallede bi para daha vardı ama karıştırma o farklı kişinn parası bu farklı kişinin parası adam bi kısmını evin duvarında buldu kalnı hale duruyo asıl para .Evide ermenilerden kalma farklı birkaç altında ahırında karısı buldu o mahallede belli başlı kesin var oldu bilinen 3-5 kişinn parası daha var ....... Nasipse gelir hintden Yemenden Nasip deilse ne gelir elden abi .

zorluefe

Aktif Üye
@mayhem anlamadım hocam biraz daha açık konuşurmusun @zorluefe tamam bas baya cinlerden eşi vardı işde hocam ilk defa mı duydun böyle bir şey
selam cinlerden eşi olana rastlamadım da duymadım da, biraz daha ehil birinden yardım almalısınız mezu derin

Freehunter

Yeni Üye
Bence para evin icinde hatta gomup ustune beton tas vb konulabilir disarda biri gorcek die korksam evin icine gomerdim

laz61

Member
tamm arkadaslar yorumlarınızı dikkate alıcam saolun yorumlarınızı eksik etmeyin

Dejavu

Engellendi
Katılıyorum dışarı bir kez denedi ve fark edildi bence de içeride ahir dam tandır ev yogunlas!

Okayy

Yeni Üye
Buldumu napti ses yok ;)