DowserMan
Member
Öncelikle herkese merhaba uzun yıllardır bu ilme (radyestezi) gönül verenlerdenim benimki parayı bulma hırsı değil sadece açıklanamayanı keşfetmek ve onu anlamak bulmak çözmek ne derseniz deyin bu ilimle tam 25 yıl önce tanıştım ve bu yıl zarfında çokça yanılma ve rezil olma olayıyla karşı karşıya kaldım ama asla küsmedim ve yılmadım hep düşündüm ve deneyler yaptım çok okudum çok araştırdım en önemlisi çubuk çıbık ve elinize aldığınız her metaryal radyestezi ilminin bir parçasıdır önce bunu bilmek gerek ve radyestezi nedir bunu anlamak için çokça okuyup araştırmalıyız benim yıllar içinde gördüğüm bazı gerçekler şunlar elinizdeki metaryalin hiç bir önemi yok asl olan kişinin kendidir elinize ne alırsanız alın elinizde hareket ediyorsa hoşgeldiniz bu ilme
kullandığınız çubuğun içeriğinin hiç bir önemi yok deneyin farklı farklı çubuklarla aynı frekansları yakaladığını ve yön verdiğini göreceksiniz (frekans) işte asıl olay burda başlıyor dünyada canlı cansız her maddenin etrafına yaydığı bir frekans vardır işte biz elimizde tuttuğumuz bu çubuklarla bu frekansları yakalarız ama o kadar çok frekans varki yüzlerce binlerce peki bizim aradığımız frekans hangisi bunların içinde? işte burda kişinin yeteneği öne çıkıyor düşünsene görmediğin bilmediğin bir frekans çubuğuna çarpıyor ve onu kendine çekiyor peki bu çeken ne? aradığınmı yoksa binlerce boş frekanstan birimi?işte usta ustalığını burada konuşturuyor inanın çubuk kullanan bir milyon kişide ancak bir kişi Altın bir sikke bulmuştur oda ya tesadüfen yada gerçekten büyük bir ustadır gerisi hüsrandan ibarettir malesef biyasada okadar çok çubuk ve alan tarama simsarı varki inanılır gibi değil dikkat edin adam 2 bin tl ye altın bulan çubuk satıyor ve güneşin altında yarım saat pazarlama videosu çekiyor
ne acı değilmi (Altın bulan çubuk)
malesef bunlara para veren az okuyan ve araştıran arkadaşlarımız var bu dahada acı çubuk kullananlar bir iki tüyom olacak öncelikle etki ve tepki,bir ikincisi bu ilimde en önemli can alıcı nokta sağ ve sol elin önemi kişinin karakteri,yaşam biçimi,duyguları bu saydıklarımı iyi düşünür harmanlarsanız çok yol kat edeceğinizi düşünüyorum herkese sevgi ve selamlarımı gönderiyorum kalın sağlıcakla
Son düzenleme: