ama öyle bir zaman gelir ki ne şehvet ne arzu ne ev ne güzel yemekler giysilerne makam ne mevkii ne araba ne para ne kadın ne çoluk çocuk yani dünyalık hiçbirşey seni mutlu etmiyorsa ve kalbin yanlız Sahibimiz için atıyor onu düşünerek mutlu oluyorsa işte bu zaman bu gizli olanı Rabbimin izniyle nokta atışı yapacaksın ama şimdi değil
bu şuna benziyor Allah dostlarından biri onca makam mevki servet sahibiyken tüm bunları bırakıp sadece bir kapıya yöneldi bu zaat bir gün nehir başında yamasını dikerken iğnesini suya düşürdü ve o sıra eski zengin arkadaşları onu görüp ona bunca malı makam mevkiyi bırakıpta bu duruma nasıl düştün ne buldun derler ve onla alay ederler o ise nehre bir şeyler fısıldar ve o an balıklar ağızlarında yakutlar elmaslar ve türlü türlü taşları önüne fırlatırlar o ise o kıymetli taşları ayağıyla nehre atar ve balıklara ben sizden düşen iğnemi istedim bunları değil der ve arkadaşlarına dönerek işte bunu buldum der
Konuyu neden maneviyata inanca çevirdin ki? Elhamdülillah hepimiz müslümanız.Ama burada herkes altın peşinde.Ünlü düşünür filozof Recep İvedik ne demiş? ''Ruhun güzel olabilir,ama ruhlar aleminde de yaşamıyoruz'' Hani o sapsarı ışıl ışıl parlayan,insanlık tarihinin en değerli madeni var ya? işte bu forumun asıl kuruluş amacı o madene sahip olmak.
O kıssada yazdığın gibi herşeyden elimizi eteğimizi çekeceksek,dünyalıktan vazgeçeceksek ne yapalım altını gümüşü.Sabah akşam tekkede yaşayalım o zaman.
Yüce Yaratıcı evrenin fizik kanunlarını yaratırken bu kanunları kişiye özel mi yaratmış? Radyestezi ilmide bu kanunlardan biri.Bu ilmi dünyada ustaca kullanan ne insanlar var. Belki adamın hiç inancı bile yok. Ama yeteneği var.
Yanlış anlamayın,bu konuyu açmanızı,bilgi paylaşımınızı takdir ediyorum.Ama konuyu maneviyat alemine çekmenizi ben şahsen uygun bulmadım.
Forumda İslamiyet köşesi var.Maneviyatla ilgili yazılarınızı orada yazabilirsiniz.