DowserMan
Member
İşte dünkü sarının beni çağırdığı o nokta
Ekli dosyalar
-
166.8 KB Görüntüleme: 30
Dikkat edin 2 Tepecik var ve sürülmüyor her taraf sürülüyor ama bu iki Tepecik sürülmüyor ne kadar gizemli değilmi bir birine açılarıda enteresan ahhh çubuklarım ahhh ne yerlere nokta yaparsınİşte dünkü sarının beni çağırdığı o nokta
Eyvallah kalbi güzel abim herkezin nasibi bol olsun inşeALLAH beklerim abim samsun a yolu düşen her kezi beklerim nasip ve nasipsizlik üzerine çok şey anlatırım da uzun yazmak istemiyorum hem okuması zahmetli oluyor hemde yazması en basit örneği karot ile delmeye başladığım yer şimdiye çoktan delip görüntü alıp kayıt altına almam lazım idi başımıza gelenleri anlatsam gülersin 2 tane boru anahtarı yüzünden geri döndük nasip olmadı o gece indirdik dizdik su gelirken anahtar olmadığı için eşşek gibi geri topla araca yükle geri geldik mecbur kısmet değilmiş kayıt altına alacağım kısa kısa video lar hazırlayıp bir sayfa açacağım nasip ise youtube den instigramdan tik tok gibi platformdan hem tanıtım yapıp hemde satış ını yapmak zaten niyetim elimden geldiğince dilim döndüğünce yalansız dolansız hilesiz hurdasız sadece gerçekleri açıklayıcı sunumlar yapacağım bir çok konuya değineceğim bir sürü sahtekar lar var her gün kasa açıyorlar mezar açıyorlar sanal dan para kazanıyorlar böyle bir kazanç kapısı var ise biz niye yemeyelim çorum dan beri kazı yapmıyorum 3 yıl oldu sanırım işimiz gücümüz var elhamdülillah bedavaya boş kazı işi bitti tanistigim usta vefat etmeden ne öğrenirsem kar şuan tek amacım öğrenmek önce kendim bulup video çekip ustaya gösteriyorum fırsat bulursa gelip bakıyor eksiklerimi hatalarımı gideriyor forum da bütün abilerimi ustalarımı çubukçuları davet ettim tanışma programı samsunda olsun dedim inanmayan kendi gözleri ile görsün dedim gelirken de değerli metaller getirin kendiniz gömün çubuk bulsun dedim bu da nasip olmadı benim iddam çubuk bu işin en iyi cihazı dir üzerine tanımam diyorum İDDAA ediyorum ve iddiamı da kanıtlamakla mukellefim Az Daha sabır diyorumbize düşen tek kelime başarıların daim olsun keşke fırsat olsa ve senle arazide buluşup bu anları kayıt altına alsak![]()
Çubuğun daha neler yapabileceğini bilmedigin için konuşuyorsun istersen mala olsun istersen en kral gpr olsun hiç bir teknoloji çubuk ile boy ölçülemez bazı özel yapım alan taramalar hariç yerin 100 mt altında olsun frekans yüzeye ulaşsın çubuk bulur metalide boşluğu da suyu da her şeyi bulur yapıyı çizer niş de dahil dolgu da dahil sabir ile bekleyin define de kartlar yeniden dağıtılacak cihaz sektörün % 90 nına kepenk kapattiracamÇubuk boşluk ve su bulur birde çok usta olanlar ancak yuzeysel metal bulabilir bunun dişinda gerisi hikaye .çubuk cihazsiz arazide boşa kürek çektirir
Yine üstüne basa basa söylüyorum maneviyatın ne kadar kuvvetli olursa olsun elinde benim kullandığım çubuk ta olsa ALLAH azze ve celle nasip etmiyorsa 100 dönüm arazide 100 sinyal bulursun 10 hoşuna gider analiz eder durusun istersen zinakar bir azılı müşrik ol nasibinde var ise ayağına takılır yine seni bulur madem ki maneviyatı olan bir abimsin nasip ise gelir şam dan yemen den nasip deyil ise ne gelir elden demiş eskiler nasipsiz lokma yenmez ALLAH c.c izinsiz yaprak kımıldamaz iken ister dinsiz olsun isterse TEVHiD ehli müslüman olsun defineci olsun nasibi olanı alır olmayanı havasını alır daha evvelde dedim sanada diyeyim abim burda satış yapmak yasak müsade ederler ise o başka benim fakir fukara guraba ile işim yok define işinde fakirin de işi yok bende fakire satılacak çubuk ta yok 3 liraya 5 liraya tornada çubuk yapıp satan sahtekarlar lar ile kimse bir tutamayacak beni bu işi en iyi şekilde tamamen gerçek ler ve doğrular ile icra edecem inşeALLAH az sabırlı olun forum da kalmaya devam edin konu açmasam da sorulara cevap yazmasam da girerim konulara cevaplara resimlere bakar çıkarım ömrüm olursa 2026 yaz sonu araziden tamamen elimi ayağımı çekeceğim gerekirse bulduğum yeri müzeye teslim edip çubuğun neler yapabildiğini bu ise gönül vermiş her coğrafya ya gösterecem sabır lütfen sağlıcakla kalasınızArkadaşlarımdan özür diliyorum o zaman ve düzeltiyorum arkadaşlar çubuklar hakkında söylediklerim hepsi uydurmaydı çubuğun maneviyatla uzaktan yakından alakası yoktur hatta içki içen zina yapan yalan dolan peşinde olan kumar oynayan Allah Kitap Tanımayan Götü sıkışınca Allah O sıkıntı ondan giderilince Yallah diyen ve her türlü kötülük barındıran insanlarda esasen çalışır şimdi diyeceksinizki ustam nasıl yani önce maneviyatla alakalı diyorsun şimdi tam tersi diyorsun bu nasıl iş bunun ortası yokmu belkide vardır ama bilmediğim bir şeyi söylemekten Allaha Sığınırım onuda cevap verdiğim bu arkadaş açıklar heraldeanladığım kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla çubuk ticareti ile saf vatandaşların ceplerinde gözleri olanlar her yerdeler bu ilimle alakalı merak ettiklerinizi dm den yazabilirsiniz bilgi paylaştıkça güzeldir ve bildiğim doğruları paylaşmaktan asla geri durmadım ve durmayacağım en derin saygılarımı sunarım.
Çok Bilmişlik derken ? yani bizden başka kimse daha fazlasını bilemez diyorsunuz öylemi? benim paylaşımlarımda çok bilmişlik yoktur yalancılardan olmaktan çok bilmişlikten ve fesatlardan Allaha sığınırım önce insanların fikir ve düşüncelerine konuşmalarına saygılı olmayı öğreneceksiniz.yok üst perde yok alt perde yok Çok bilmiş hayırdır ingiltere prensiylemi konuşuyoruz?? göster bakalım nerede ne bilmişlik yapmışım insanların tecrübesi bilgi birikimi ne zaman bilmişlik oldu bir düşün artık insanların yakasından da doğruları öğrensinler sizlere gebe muhtaç olmasınlar gerçi, bir şeyden anladığınız da yoktaKonuyu açmanız ve bilgi paylaşımınız takdire şayan. Lakin konunun akışında üst perdeden bilmiş bilmiş konuşanlar kim olursa olsun hatta allameyi Cihan olsa Hoş karşılanmazlar, bu sadece buraya özgü birşey de değil... Konu sahibi kardeşim Emin ol burdaki birçok USTA Eline çubuk almış vakit geçirmiş yada hala geçiriyordur... Benim nezdimde çubuk deryayı Umman, Hatta öyle bir konuki kim ne söylese haklısın derim ve haksız sayılmamBenim diyenin arazide bir halt bulduğuna şahit olmadım ki ben klavye başında definecilik yapan biride değilim... Ben şahit olmadım ama bulan da varmıdır belki vardır, Bunuda inkar etmiyorum... Ama benim için Üzeri açılmamak üzere kapanmış bir konudur
Hakkını yemiyeyim su bulmak da üzerine tanımam. 3 milyonluk sondaj vurdurdum Konya ovasında elhamdülillah mahcup da etmedi
![]()
Hadi İnşallah ne diyelim umut fakirin ekmeğidirYine üstüne basa basa söylüyorum maneviyatın ne kadar kuvvetli olursa olsun elinde benim kullandığım çubuk ta olsa ALLAH azze ve celle nasip etmiyorsa 100 dönüm arazide 100 sinyal bulursun 10 hoşuna gider analiz eder durusun istersen zinakar bir azılı müşrik ol nasibinde var ise ayağına takılır yine seni bulur madem ki maneviyatı olan bir abimsin nasip ise gelir şam dan yemen den nasip deyil ise ne gelir elden demiş eskiler nasipsiz lokma yenmez ALLAH c.c izinsiz yaprak kımıldamaz iken ister dinsiz olsun isterse TEVHiD ehli müslüman olsun defineci olsun nasibi olanı alır olmayanı havasını alır daha evvelde dedim sanada diyeyim abim burda satış yapmak yasak müsade ederler ise o başka benim fakir fukara guraba ile işim yok define işinde fakirin de işi yok bende fakire satılacak çubuk ta yok 3 liraya 5 liraya tornada çubuk yapıp satan sahtekarlar lar ile kimse bir tutamayacak beni bu işi en iyi şekilde tamamen gerçek ler ve doğrular ile icra edecem inşeALLAH az sabırlı olun forum da kalmaya devam edin konu açmasam da sorulara cevap yazmasam da girerim konulara cevaplara resimlere bakar çıkarım ömrüm olursa 2026 yaz sonu araziden tamamen elimi ayağımı çekeceğim gerekirse bulduğum yeri müzeye teslim edip çubuğun neler yapabildiğini bu ise gönül vermiş her coğrafya ya gösterecem sabır lütfen sağlıcakla kalasınız
Yeni bir sahtekar doğuyor hazır olunbir sürü sahtekar lar var her gün kasa açıyorlar mezar açıyorlar sanal dan para kazanıyorlar böyle bir kazanç kapısı var ise biz niye yemeyelim
Bu forumdan ne usta çubukçular geldi geçti,hiçbiri bu üslupla konuşmadı.Kimse senin çubuğuna yeteneğine laf etmiyor.Umarım bu konuda çok başarılı olursun. Fakat üslubunda yanlış,anlayışında yanlış.Çok Bilmişlik derken ? yani bizden başka kimse daha fazlasını bilemez diyorsunuz öylemi? benim paylaşımlarımda çok bilmişlik yoktur yalancılardan olmaktan çok bilmişlikten ve fesatlardan Allaha sığınırım önce insanların fikir ve düşüncelerine konuşmalarına saygılı olmayı öğreneceksiniz.yok üst perde yok alt perde yok Çok bilmiş hayırdır ingiltere prensiylemi konuşuyoruz?? göster bakalım nerede ne bilmişlik yapmışım insanların tecrübesi bilgi birikimi ne zaman bilmişlik oldu bir düşün artık insanların yakasından da doğruları öğrensinler sizlere gebe muhtaç olmasınlar gerçi, bir şeyden anladığınız da yokta(bana göre) neyse zaten insanlar yazdığım ve yazılanları karşılaştırınca ne dediğimi ve kimin ne olduğunu anlarlar
saygılı hoşgörülü akılla bilimle bilgiyle ilimle hareket edendere en derin saygılarımı sunarım.
Bu söyleminden utanacaksın ar edeceksin tabi utanman var iseYeni bir sahtekar doğuyor hazır olun![]()