Dedektorburada Banner Mobile

Alan tarama çubuğu kullananlara ufak bir tiyo

Dedektorburada Banner Mobile

oymak beyi

Bilgili Üye
bu çubuk konusunda niye hep tartışmaya dönüyor işler bi türlü anlamıyorum .

atasdibi

Bilgili Üye
Bu söyleminden utanacaksın ar edeceksin tabi utanman var ise
Önce haddini bil. Yukarıda " bir sürü sahtekar lar var her gün kasa açıyorlar mezar açıyorlar sanal dan para kazanıyorlar böyle bir kazanç kapısı var ise biz niye yemeyelim " diyorsun ve sahtekar deyince kızıyorsun. Utanacak birisini arıyorsan önce aynaya bak. Parayla çubuk satmak sahtekarlıktır. Çubuk kişiye özel bir yetenektir, meziyettir. Bunu bilerek çubuk satacağım deyip buna bel bağlayanların cebinden para almayı normal görüyorsun hem de o satacağın çubuğun o sattığın kişide çalışmama ihtimalini bile bile yani sonucu bildiğin halde insanlardan para alacaksın. Buna normalde do...... lık derler ama sen sahtekarlar var ben onlarla aynı işi yapacağım dediğin için sahtekar doğuyor dedim.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Çok Bilmişlik derken ? yani bizden başka kimse daha fazlasını bilemez diyorsunuz öylemi? benim paylaşımlarımda çok bilmişlik yoktur yalancılardan olmaktan çok bilmişlikten ve fesatlardan Allaha sığınırım önce insanların fikir ve düşüncelerine konuşmalarına saygılı olmayı öğreneceksiniz.yok üst perde yok alt perde yok Çok bilmiş hayırdır ingiltere prensiylemi konuşuyoruz?? göster bakalım nerede ne bilmişlik yapmışım insanların tecrübesi bilgi birikimi ne zaman bilmişlik oldu bir düşün artık insanların yakasından da doğruları öğrensinler sizlere gebe muhtaç olmasınlar gerçi, bir şeyden anladığınız da yokta :) (bana göre) neyse zaten insanlar yazdığım ve yazılanları karşılaştırınca ne dediğimi ve kimin ne olduğunu anlarlar:)saygılı hoşgörülü akılla bilimle bilgiyle ilimle hareket edendere en derin saygılarımı sunarım.
Çok bilmişlik derken sizin Ustalara karşı uslubunuzu kast ettim evet. estağfurullah ben yada bir başkası bu ilim bizde yegane ilim sahibi biziz diye bir çıkışta bulunmadık hatta iması dahi yok. Bu sizin Hüsnü kuruntunuz. Bak arkadaşım Sen bu üstten ve kavgacı tavrınla bana yada burda bir başkasına hiç bir şey öğretemezsin bikere bunu anlamalisin. Önce edebini adabini biliceksin haddini biliceksin ki burdaki ömrün uzun olsun. İngiltere prensiyle konuşmuyorsun ama senin karşında bu işe dün başlamış çaylak kimseler yok onlarlada konuşmuyorsun. Üslubun berbat git biraz kişisel gelişim diksiyon dersi al edep adap öğren buraya tekrar gel. İlimden önce edep gelir sen sevgi ve saygı noktasında eksik bir arkadaşsin. Yönetimle konuşma üslubun nedeniyle ayrıca bu üslupla burda kimseye birşey katamiycağin için Senin bir süre burdan uzaklaştirilmani sağliycam. Ki belki hatani anlarsın. Selametle git...

Karanlik23

Member
Arkadaşlar herkes kendi penceresinden bakarsa yazılan muhabbetlere hepiniz haklısınız. Biraz kendinizi karşınızdaki kişinin yerine koyup ona göre laflarınızı seçiniz ki kimse kırılmasın alınmasın. Hepinizin iyi niyetli olduğunuzdan şüphem yok. Lütfen incitmeden incinmeden cevaplar yazın. Selametle kalın

DowserMan

Member
Çok bilmişlik derken sizin Ustalara karşı uslubunuzu kast ettim evet. estağfurullah ben yada bir başkası bu ilim bizde yegane ilim sahibi biziz diye bir çıkışta bulunmadık hatta iması dahi yok. Bu sizin Hüsnü kuruntunuz. Bak arkadaşım Sen bu üstten ve kavgacı tavrınla bana yada burda bir başkasına hiç bir şey öğretemezsin bikere bunu anlamalisin. Önce edebini adabini biliceksin haddini biliceksin ki burdaki ömrün uzun olsun. İngiltere prensiyle konuşmuyorsun ama senin karşında bu işe dün başlamış çaylak kimseler yok onlarlada konuşmuyorsun. Üslubun berbat git biraz kişisel gelişim diksiyon dersi al edep adap öğren buraya tekrar gel. İlimden önce edep gelir sen sevgi ve saygı noktasında eksik bir arkadaşsin. Yönetimle konuşma üslubun nedeniyle ayrıca bu üslupla burda kimseye birşey katamiycağin için Senin bir süre burdan uzaklaştirilmani sağliycam. Ki belki hatani anlarsın. Selametle git...
Cevap yazmayacağım çünkü zaman israfı olur konuşuyorsun ama boşş haybeye traşş :)

Son düzenleme:

DowserMan

Member
bu çubuk konusunda niye hep tartışmaya dönüyor işler bi türlü anlamıyorum .
Çekememezlik var yıllarca yan yana oturduğun komsunu örnek al sen yeni bir ev alsan yada araba hayırlı olsun bile derken sana çok dikkat edersen gözlerinde ve kalbinde bu hayırlı olsun kelimesinin zoraki söylenmiş bir kelime olduğunu anlarsın :) yıllarca aynı yastığa baş koyduğun eşin hatta canının yongası evladından bile şu kelimeyi illaki duymuşsundur (onun var benim niye yok ,benim ondan neyim eksik,kimbilir nereden buldu o parayı,amannn yakışsa bari,falann filan uzarda gider umarım açıklayıcı olmuştur selametle kardeşim:)

Amisos

Editör
Önce haddini bil. Yukarıda " bir sürü sahtekar lar var her gün kasa açıyorlar mezar açıyorlar sanal dan para kazanıyorlar böyle bir kazanç kapısı var ise biz niye yemeyelim " diyorsun ve sahtekar deyince kızıyorsun. Utanacak birisini arıyorsan önce aynaya bak. Parayla çubuk satmak sahtekarlıktır. Çubuk kişiye özel bir yetenektir, meziyettir. Bunu bilerek çubuk satacağım deyip buna bel bağlayanların cebinden para almayı normal görüyorsun hem de o satacağın çubuğun o sattığın kişide çalışmama ihtimalini bile bile yani sonucu bildiğin halde insanlardan para alacaksın. Buna normalde do...... lık derler ama sen sahtekarlar var ben onlarla aynı işi yapacağım dediğin için sahtekar doğuyor dedim.
Senin o gördüğün sahtekârlardan olmayacağım asla ve asla yalan hile ve sahtekarlığa tenezzül dahi ermeyeceğim her şey şeffaf her şey açık kart senin beynin idrak etmiyor ise gözlerin ile görüp ar edeceğin güne kadar bekle sen aynaya çok bakmışsın her halde , sahtekar lar ile aynı işi yapmayacağım dan emin ol evet satacağım kazma ile kepçe ile ugrastigim yeter böyle bir çubuk var ise böyle de bir pazar var ise neden bu pazarda bir dükkan ben açmayayım bendeki çubuğu alacak adam fakir olmayacak parası olan alacak yanıma gelecek misafirim olacak gezecek görecek bakacak kullanacak aklı ve gönlü mutmayin olan parasını verecek yemeğini yiyecek kahvesini içecek gidecek senin gibiler de çekemeyecek hazmedemeyecek , azcık sabırlı olup video ları hazırlayıp yayınına verene kadar sabredemedin ya bende sana o lafını yedirecem sahtekar mış izledigin zaman karar verirsin sahtekar olup olmadığıma onca sahtekar videosu izleyip yorum yapmasını biliyorsun beni de takip edip beyeni kassan yorum yapsan ne olacak ki yorumunu görür gibiyim senin gibi dürüst insan kalmış mı 😂😂 yazık ki hemen on yargı ile karar veriyorsunuz sabretmeyi bilmiyorsun ellerim ile yaptığım bu ÇUBUK tan kimsede olduğunu sanmıyorum samanlık ta iğne görmesem niye böyle bir söylemde İDDAA da bulunayım ben iddaa mı ispatlamak için uğraş verir mücadele ederim sahtekar ca bi düzenek kurup kurgu hazırlamıyorum gerçek ler ile ispat ile delil ile sunum olacak çubuk iş yapıyor ki satışını düşünüyorum iş yapmayan çubuğu verip te arkamdan kendime sovdurmem sen rahat kasma kendini bu kadar hak kı adaleti dürüstlüğü senden de öğrenecek değiliz elhamdülillah , sen daha doğmamış çocuğa don biçiyorsun önce sabret bekle izledigin bir video olur ise orda bir eksik bir hata görürsen yazar söylersin üstadım hemen hakaret etme söyleminde bulunma lütfen biraz sabır biraz müsade edin bekleyin lütfen sağlıcakla kalasın . Ateşdibi