Öneriniz nedir?Alan tarama önermem ama gerçek bir görüntüleme sistemi öneririm ancak...
Legost multi scan var. Boşluk ve sadece metalleri multi tarıyor. Piyasada bulmak biraz zor. Temin eden arkadaşla iletişime geçebilirsin belkiPiayasada onlarca ürün var sizin önerdiğiniz bak bu iş yapar dediğiniz alan tarama varmı ? Tabi çoğunlukla bu işlerde para konuşuyor
Paranız çok ve tespit yaptığınızı düşünerek heyecanlanmayı istiyorsanız alın bir tane, marka farketmez, ,iyon çarpıştıranı bile var.Piayasada onlarca ürün var sizin önerdiğiniz bak bu iş yapar dediğiniz alan tarama varmı ? Tabi çoğunlukla bu işlerde para konuşuyor
Sitesinde fiyat bilgisi yok yada ben goremedimRGB elektroniğin Power pulse sistemini tavsiye ederim. @BMW-45 usta bu cihazın kullanıcısı. Teknik bilgilerde size yardımcı olur.
Fiyat bilgisini en sağlıkli telefonla görüşerek oğrenirsiniz... Hem bayada fikir alırsınız, dürüst insan kendisi, konuşunca bana hak vereceksiniz..Sitesinde fiyat bilgisi yok yada ben goremedim
Fiyat konusunda bir bilginiz var mı?RGB elektroniğin Power pulse sistemini tavsiye ederim. @BMW-45 usta bu cihazın kullanıcısı. Teknik bilgilerde size yardımcı olur.
teşekkürlerbak kardeşim alan tarama terimi bizim tüccarların uydurduğu bir terim bu tür alet edavatın çalışma prensibi aynıdır temeli radyestezidir dikkat et tüccarlara çarpılma radyestezi nedir önce bunu iyice bir araştır