Alibey Değirmeni, Eşkiya Belgeleri Volçan

balkaya34

Bilgili Üye
@balkaya34 usta eline sağlık, başka görselin var mı, arkası güzel duruyor.

Bu görüntü 2 dönümlük cayır varderya o çayıra dönük olan cephesidir karşısı dikey kaya ve oradan su geçer fazla açık vermeden bu görüntüyü koydum.Isde burası asıl Dağarcık ve bir başka adıyla Arkacık değirmenidir, Bir başka ozelligi daha var oda hani derlerya Alibey degirmenin yaninda kopek budu olacak deler, Aslinda köpek budu resmi degil oradaki kayanin sekli kopek bududur ,Buraya Eşek bir noktaya kadar inebilir sonra inemez, orda dağarcığı sırtına alıp inersin Arkana alırsın yani , çuvalı arkasında indirdiği için Arkacık denmiş. Benim sorunum Cihaz ve ÇUBUK, Artık ödülümü alma zamanıdır. Eğer ardımda bir üstat olsaydı ben çokdan bu işi bitirirdim. Saygılar.

The Thing

C*
Süper Moderatör
Bu görüntü 2 dönümlük cayır varderya o çayıra dönük olan cephesidir karşısı dikey kaya ve oradan su geçer fazla açık vermeden bu görüntüyü koydum.Isde burası asıl Dağarcık ve bir başka adıyla Arkacık değirmenidir, Bir başka ozelligi daha var oda hani derlerya Alibey degirmenin yaninda kopek budu olacak deler, Aslinda köpek budu resmi degil oradaki kayanin sekli kopek bududur ,Buraya Eşek bir noktaya kadar inebilir sonra inemez, orda dağarcığı sırtına alıp inersin Arkana alırsın yani , çuvalı arkasında indirdiği için Arkacık denmiş. Benim sorunum Cihaz ve ÇUBUK, Artık ödülümü alma zamanıdır. Eğer ardımda bir üstat olsaydı ben çokdan bu işi bitirirdim. Saygılar.
Çok etkileyici.
Allah bahtınızı açık eylesin.
Umarım umduğunuzu bulursunuz.

Enişte

Yeni Üye
Selam ustam: Dagarcıķ ( Arkacıķ ) birdiger adıda ALİBEY değirmeni, Bu değirmenin suyu 200 adımdan gelir.Kisacasi önünde ufak bir çayırlık var, yeri çok darbir çatak , degirmenin üstünde bir 3 gen taş var, fazla ayrıntıya girmedim, Üçköşe dediği taş budur , Bu derede balık, işli magra, önüne koyun canı bağladığı magra filan ,bunlar aşağı doğru inen dere ki bu dere ve buna bağlı dereler her birisi bir çok işareti barındıran dereler . Daha neler neler bunlar benim ömrümü yedi , SaygilarEkli dosyayı görüntüle 261175Ekli dosyayı görüntüle 261175
Bu yeri biz bulduk 👍

Enişte

Yeni Üye
Siz bulduysanız Türkiye’de olmadıgınıda biliyorsundur :)
Türkiye'de yada değil bu yeri bulmak o kadar kolay olmadı yıllarımı verdim ve çok masraf yaptım Marmara Ege karadeniz Trakya Bulgaristan Yunanistan Makedonya sırbistan Romanya vs vs bölgeleri gezdik ve sonunda aranan o bölgeyi bulmayı başardık bu netteki yazılanların peşinden koşmayın gerçek belgeler farklı hikaye doğru ama elinde gerçek belge olan kaç kişi var ?