I Ibrhm Aktif Üye Katılım 8 Ara 2018 Mesajlar 168 Tepkime puanı 2 Puanları 0 3 Tem 2019 #1 Bu krep 4 ay önce bizim evde pişti , İnanıyorsak O hep arkamızda Sıkıntıyı verdim ama ben yanindaýım anlamında!!! Yürü diyor sadece!!!!:
Bu krep 4 ay önce bizim evde pişti , İnanıyorsak O hep arkamızda Sıkıntıyı verdim ama ben yanindaýım anlamında!!! Yürü diyor sadece!!!!:
Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 3 Tem 2019 #2 Ustam ne iş ..mevzu ney yaani bu siluet geleneksel yöresel yemeklerde ramazanda mevlutte .nadirde olsa karşına cikardaa krep sürpriz olmuş.haddi hayırlısı
Ustam ne iş ..mevzu ney yaani bu siluet geleneksel yöresel yemeklerde ramazanda mevlutte .nadirde olsa karşına cikardaa krep sürpriz olmuş.haddi hayırlısı
I Ibrhm Aktif Üye Katılım 8 Ara 2018 Mesajlar 168 Tepkime puanı 2 Puanları 0 3 Tem 2019 #3 Mal bulanındır hocam hamur işinin adı öyle vallahi ben anlamam, tazeyken yumuşak, içine peynir vs. Konup yufka gibi dürümlük yeniyor.
Mal bulanındır hocam hamur işinin adı öyle vallahi ben anlamam, tazeyken yumuşak, içine peynir vs. Konup yufka gibi dürümlük yeniyor.
Mal bulanındır BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI Katılım 27 Nis 2018 Mesajlar 7,967 Tepkime puanı 9,650 Puanları 23 Konum Yaşamın olduğu her yer 3 Tem 2019 #4 Ibrhm' Alıntı: Mal bulanındır hocam hamur işinin adı öyle vallahi ben anlamam, tazeyken yumuşak, içine peynir vs. Konup yufka gibi dürümlük yeniyor. Genişletmek için tıkla ... Krepi dürüm yapıpmı yiyiin...Allah'ına gurban.yemek gurmeleri duymasın cildirirlar kahkaha
Ibrhm' Alıntı: Mal bulanındır hocam hamur işinin adı öyle vallahi ben anlamam, tazeyken yumuşak, içine peynir vs. Konup yufka gibi dürümlük yeniyor. Genişletmek için tıkla ... Krepi dürüm yapıpmı yiyiin...Allah'ına gurban.yemek gurmeleri duymasın cildirirlar kahkaha
I Ibrhm Aktif Üye Katılım 8 Ara 2018 Mesajlar 168 Tepkime puanı 2 Puanları 0 3 Tem 2019 #5 Ben açken, ben değilim