balkaya34
Bilgili Üye
Sevgili
balkaya34
abimiz öncelik ile nasılsınız . Sizi az çok tanıdığım ve yaşınıza binayen hep abi deyip saygı gösterdiğim insanlardan birisiniz
Yalnız dün akşam bende sizin yazdıklarınızı okuyunca gerçekten üzüldüm. Dedimki ya abimiz konuyu tam okumadı yada yanlış anladı. Abi burada bırakıp gitmek durumu yok sadece evli bir çifti birbirinden uzaklaştırmak ve soğutmak için başkalrı tarafından yaptırılmış bir kötülük var.
Fakat siz bambaşka yerlerden giriş yapmışsınız. Lütfen söylediğiniz şeyleri şöyle tekrar bir gözden geçirin ister iseniz. Siz bizim büyüğümüz ve saygı dyduğumuz yıllarını bu yollarda harcamış bir abimizsiniz. Bizler sizi hiç üzmek istemeyiz . lütfen sizde bizleri üzmeyiniz bu bir ricadır sevgili abim.
Hayirola sen neden üzüldün anlamadım , Ben kimseyi üzecek bir yazi yazmadım , Ben o adamın yazdigi yazıya atfen yazdım , Yazdığım yazıda kimseyi kiracak bir kelime kullanmadım ,Hatta o yazıyıda silmişler, Zaten daha evvel.başka bir yazımıda silmislerdi ,AÇIN o yazıyı bakın kimi üzmüşüz , Hatta Root un tavrı ,sanki üstüne şimşek çakmış gibi bir tavır almış, Bende ona hayret ettim yazımı tekrar tekrar okudum acaba ne yazmışım diye , Ben çok Ahlaksız insanlarla karşılaştım buna ramen.kimseyi kirmamaya özen gösterdim,
Her neyse ben bos verdim , Herkes aklindakini uygulasın ,, mesele degil..