Eminbaykurt
Member
İtalya alıyor şarap mayasını bir açık artırmada 5 milyon euro ya kadar satıldığını gördüm
Enteresan bir yaklaşım !!!adam toplamış ince torna artıklarını kekleyecek enayi arıyor hepsi safsata
Siz bu işten anlıyorsunuz sanırım,İtalya alıyor şarap mayasını bir açık artırmada 5 milyon euro ya kadar satıldığını gördüm
ellere bakma arkadaş eller aldatırEnteresan bir yaklaşım !!!
Ellere bakarsan pekte tornacıya benzemiyor ???
Eller niye aldatsın ki o diller değil miydi ?ellere bakma arkadaş eller aldatır
:20::zuhaha::biggrin-new::zuhaha::244::322:Eller niye aldatsın ki o diller değil miydi ?
bilmem öylemiydi konuyumu kaynatıyoruz napıyoruz:322:Eller niye aldatsın ki o diller değil miydi ?
Bu hesaba göre yanlış hesaplamadiysam 2 kg toprakta 1gram bile cikmiyor boşa bu toprakla uğraşma emeğini kurtarmazDegerli ustalarim elenmis toprak 200gram toprakla analize gonderdim altin orani 0.013 cikti yaklasik 20 kilo var kac gram cikar bilgisi olan varmiEkli dosyayı görüntüle 295860
Topraktan çıkıyor ise 1 tondan 6.5gr elde ediliyor. Böyle ise çok iyi. Kaya kırma işleminde bile 1 ton kayadan 8gr altın çıkıyor.Buda analiz raporu ayristirmak icin ugrasmaya degermi yardimci olursaniz sevinirim
Irmak kenarinda bulmustum parliyordu parlayan topragi aldim sonra eledim raporu cozemedim 1 kiloda 13 Grammi cikmisTopraktan çıkıyor ise 1 tondan 6.5gr elde ediliyor. Böyle ise çok iyi. Kaya kırma işleminde bile 1 ton kayadan 8gr altın çıkıyor.
Bence ideal. Ama tabi siz bilirsiniz. Rastgele