Asa1905
Aktif Üye
Bu ilk hali
Ekli dosyalar
-
47 KB Görüntüleme: 60
İlk açtığımızda kayalar vardı. İlk kayaları kırmadan öncede hava esintisi vardı. Havanın geldiği yöne doğru kayaları kırınca bu boşluk ortaya çıktı. Havada nurdan esiyordu zaten. Bize sağdan devam edin diyenler oldu ama çukurun dibi yok gibi. Atılan taşların yere düşme sesleri gelmiyor. Bunun 300 metre ilerisini jandarma eşliğinde yetkili kişiler açtılar. Birşey bulunmadı diyip kapattılar. Tikandik kaldık. Ben yeni fotolar çekip atım. Belki bir çözüm yolu buluruz. Videoda isterseniz onuda çekip atarım.Bu yeri ilk açtığınızda küçük odacık gibi birşeyle karşılaşıp o odanın tabanına doğrumu ilerlediniz (odanın içi molozlada dolu olabilir) yoksa ilk girişte oda gibi bir kısım yokmuydu?
Ben böyle delik bulcam hava gelen orayı açmadan bırakmam.İlk açtığımızda kayalar vardı. İlk kayaları kırmadan öncede hava esintisi vardı. Havanın geldiği yöne doğru kayaları kırınca bu boşluk ortaya çıktı. Havada nurdan esiyordu zaten. Bize sağdan devam edin diyenler oldu ama çukurun dibi yok gibi. Atılan taşların yere düşme sesleri gelmiyor. Bunun 300 metre ilerisini jandarma eşliğinde yetkili kişiler açtılar. Birşey bulunmadı diyip kapattılar. Tikandik kaldık. Ben yeni fotolar çekip atım. Belki bir çözüm yolu buluruz. Videoda isterseniz onuda çekip atarım.