G godofshadows Yeni Üye Katılım 22 Nis 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 2 Puanları 1 22 Nis 2022 #1 Mrb dedeme ait olan bi hatıra yeni keşfetim değerini ve geçmişini çok merak ediyorum arkeoloji herzaman merakım olmuştur Resimler ; 1a Resim 1a kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resim imgyukle.com 2q Resim 2q kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resim imgyukle.com
Mrb dedeme ait olan bi hatıra yeni keşfetim değerini ve geçmişini çok merak ediyorum arkeoloji herzaman merakım olmuştur Resimler ; 1a Resim 1a kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resim imgyukle.com 2q Resim 2q kaydedildi Resim Yükle - Hızlı Resim imgyukle.com
T Tor Member Katılım 4 Ara 2018 Mesajlar 91 Tepkime puanı 37 Puanları 5 23 Nis 2022 #2 Uzman değilim ama gerçek olamayacak kadar iyi duruyor
G godofshadows Yeni Üye Katılım 22 Nis 2022 Mesajlar 2 Tepkime puanı 2 Puanları 1 23 Nis 2022 #3 Tor' Alıntı: Uzman değilim ama gerçek olamayacak kadar iyi duruyor Genişletmek için tıkla ... sahte olmasına ihtimal vermiyorum çok iyi korunmuş piyasada sahte bu kadar iyi korunan yok
Tor' Alıntı: Uzman değilim ama gerçek olamayacak kadar iyi duruyor Genişletmek için tıkla ... sahte olmasına ihtimal vermiyorum çok iyi korunmuş piyasada sahte bu kadar iyi korunan yok
ıYı Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 6 Ağu 2017 Mesajlar 1,551 Tepkime puanı 1,651 Puanları 20 Konum İzmir 24 Nis 2022 #4 sahte görünüyor.
ıYı Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 6 Ağu 2017 Mesajlar 1,551 Tepkime puanı 1,651 Puanları 20 Konum İzmir 24 Nis 2022 #5 link link link yukarıda orjinal olanları var. karşılaştırma yaparak gerçek sahte karar verebilirsiniz.
link link link yukarıda orjinal olanları var. karşılaştırma yaparak gerçek sahte karar verebilirsiniz.
APOLLONUS Süper Moderatör Süper Moderatör Katılım 24 Eyl 2013 Mesajlar 2,125 Tepkime puanı 3,025 Puanları 23 24 Nis 2022 #6 ıYı' Alıntı: link link link yukarıda orjinal olanları var. karşılaştırma yaparak gerçek sahte karar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Ben de aynısını bulamayınca çok nadide bir parça herhalde diye düşünmüştüm
ıYı' Alıntı: link link link yukarıda orjinal olanları var. karşılaştırma yaparak gerçek sahte karar verebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Ben de aynısını bulamayınca çok nadide bir parça herhalde diye düşünmüştüm