Obenim58
Member
Ekli dosyalar
-
169.2 KB Görüntüleme: 62
50 metre kare bır alan etrafı tas duvarla orulu bahce seklınde.cubukla dolastım fakat ber mezara rastlamadım.cıvılerın oldugu agac la bırlıkte 3 adet yaslı agacımız var.cubuklar cıvılerın cakılı oldugu agacı ve tam karsısındakı agacı gozterıp tepkı verıyor.50 -100 metre asagısınden dere akıyorSevgili ustam evet tek resim var lakin çevrede önemli .Bu bu Ağacın yanında karşısında başka ağaçlar var mı ya da bir Çeşme var mı yakınlarında nasıl böyle bunları da Bilmemiz gerekiyor Evet bu ağaç çok yaşayan bir ağaç O yüzden her şey olabilir çevreyi de bize anlatırsan çok iyi olur
Diğer ağaçlar ne ağacı biliyormusunuz. Bu yerleşim kimlerden kalma eski kilisesi varmı yada bir dede türbesi. Ve bu ağaçlar bir üçgen oluşturuyormu .renkli meyve veren ağaçmı bu ağaçlar50 metre kare bır alan etrafı tas duvarla orulu bahce seklınde.cubukla dolastım fakat ber mezara rastlamadım.cıvılerın oldugu agac la bırlıkte 3 adet yaslı agacımız var.cubuklar cıvılerın cakılı oldugu agacı ve tam karsısındakı agacı gozterıp tepkı verıyor.50 -100 metre asagısınden dere akıyor