Dedektorburada Banner Mobile

Arı tılsımı olurmu

Dedektorburada Banner Mobile

etoile

Engellendi
Kacani Sokani bilmem ama, ben sahsi olarak böyle bir mevzu yasadim lakin bizim ARI gayet uysaldi!
Mubarek Hayvan, Biz nereye Adim attik ise oda oraya geldi ve önümüzü kesti.
Takriben 1 metre Havada kaliyordu ve hicde yanimizdan gitmedi! Bizden 1.5 Meter kadar Mesafede tuttu! Yanilmiyorsam biz orda 15dk kadar kaldik! ELIMIZDE MAKINA VARDI VE BIRTÜRLÜ ISLEM Yapamadik! Makina belirli Noktalarda sinyal vermesine ragmen, maalesef muvaffak olamadik! ARI´nin büyüklügü 3-4 cm vardi ama Esek cinsinden bir türdü!
Yanimdaki Arkadas daha sonra agzindaki Baklayi cikardi ve bana, Arkadasim, biz burdan daha önce Tarihi Para cikardik! Seninle buraya gelmemin sebebi ise, Gercek Hazinin yerine bulmakti dedi!
Ben O Zamanlar pekde ciddiye almamistim nedeni ise, ARI Kovaninin var olmasi hesabi yaparak, dogal bir aksiyon oldugunun düsündüm!
Biz ordan yani onun menzilden cikincaya kadar ARI Bizi takip etti!
Bu dedigim NOKTADAN 1000 Metre gibi bir Mesafede 3 tane Tas yigini var ve birde Parcalanmis Tasl Koltuk, Koltuktan 150 metre ileride Roma yada Greek döneminden kalma Tunel var! Tünel tesadüfen Heyelan sonucu ortaya cikti! ici top yekün CAMUR ve girmek mümkün degil ve, ici tüm sinek dolu! ilgilenen Arkadaslar olursa, oraya yönlendiririm hicde sorun degil!
Anlattiklarimin teminat benim! Zerre kadar yalan YOK!

Karabulut

Operatör
Bende bal arısı sandım usta 3-4 cm eşek arısı cinsinden diyince moralim bozuldu usta arı berekettir heleki bal arısı başkadır vazgeçilmezdir.

slax

Yeni Üye
sa arkadaslar bu hikaye gelebilir ancak daha 2 gun once basima geldi daha once belirledimiz alanda toprakta calismaya basladik kil tabakasi cikti onu kirarken 1 tane yumruk buyuklugunde ari kazdigimiz yerden degil araziden belirdi yuzumuze carpiyordu ruzgari sesi sagir edecek sekildeydi 3 kisi gittik kazan arkadas ve bana oldu diger arkadas ari gormedi ari kaybolduktan sonra zeminden telefon titresimi sesi gibi kesik kesik ama siddetli ses gelmeye basladi ortalama zaman ari ve topraktaki ses 5 dakika kadar surdu ses kesilince bolgeden ayrildik bende duysam inanmazdim ancak gercekten bu olayi yasadim muhtemelen tilsimli bolge orasi ancak birde gunduz sansimizi denicez bakalim devam edecekmi olaylar

Safakk

Bilgili Üye
Tılsım er şekilde olabilir evet kazı yerlerinde o büyük arılardan oluyor çoğunlukla

sepetkaya

Editör
Küpün içinden çıkarsa öldürmeye çalış hepsi tek paraya dönecektir. Onun dışındakiler tılsım felan değildir. Sarı karıncada aynıdır. İşlem yaptın bilmem kaç dipte ağzı kapalı küp çıktı ağzını açtın bu hayvanları görürsen tılsımdır öldür.
Yaşanmış olaydır bu arada. Müsait bir zamanda yazayım. Yaşayanlar hala hayattalar ve varlıklarını da söylememe gerek yok.
Keskingiz ustam bu konu hakkında senden yaşanmışlıkları da dinlemek isteriz, elbet eklicemiz birşeylerimiz olur bizimde...

sepetkaya

Editör
Bizlerde aşinaıyiz kazı alanında arı veya sinek (fakat büyüklükleri ve sesi anormal olmak şartıyla) vur öldür altını doldur cebe arkana bile bakma diye, ama bunu yapana bire bir şahit olana ben rastlamadım, şahit olan varsa ustalardan yazsınlar inşallah...akrabam tektekçi dağ taş dolanır bir mağarada sarkıt şekilde bal görmüş işlem yapmadan piyasaya sormuş 250-300 TL ye geliyormuş kilosu... Bence 500 olmalı neden dersen hakiki ballara paha biçilemez fikrimce...

feylezof

Member
Bizlerde aşinaıyiz kazı alanında arı veya sinek (fakat büyüklükleri ve sesi anormal olmak şartıyla) vur öldür altını doldur cebe arkana bile bakma diye, ama bunu yapana bire bir şahit olana ben rastlamadım, şahit olan varsa ustalardan yazsınlar inşallah...akrabam tektekçi dağ taş dolanır bir mağarada sarkıt şekilde bal görmüş işlem yapmadan piyasaya sormuş 250-300 TL ye geliyormuş kilosu... Bence 500 olmalı neden dersen hakiki ballara paha biçilemez fikrimce...
O balı 750 den alalım,(sana anlatıldığı gibiyse).Nasibiniz bol olsun

Safakk

Bilgili Üye
Arı tılsımı olduğuna nerden kanaat getirdiniz anlayamadım bu konuyu bu arı mağaradımı topraktan kazarkenmi çıktı neye göre tılsım dediniz herkes Bişeylere tılsım deyip duruyor anlamak güç arıysa balıda vardır onu çıkar sat bali