yer senin ve zamanla ilgili sorunun yoksa yerede tanımadıgın kişileri sokmak istemiyorsan kendi cubugunu kendin yapacan bir enbasit atmış sandim boyunda kalınlıgı da tükenmez kalem içi kalınlıgında yada birazdaha kalın iki tane kestirirsin on santim yerinden kıvır le şeklinde olsun bu en basiti iki bu mazemeleri alırsın tornacıya götür gerisini o yapar verir sana
mazemeler
Ekli dosyayı görüntüle 231999
Ekli dosyayı görüntüle 232000
cubuk nasıl kullanılır ne nasıl tespit edilir sayfamda paylaştıgım cubukkk cubukkkkkkk diye konu var orayı oku
Cubugu tutmayaaparat derken neyi kastediyon anlamadım
Hocam cubuklari tam kullanamaiyorum 2 tane 50 santim cubuk var ama yon vs sey bulamiyorumL yaptığın bakır çubuklarla kuyunun etrafında geniş ve dar açılı bir kaç tur at bakalım nerede X yapıcak ve ya kapanacak ya da açılacak ona göre tüneli yakalamış olursun. Sonra tepki verdiği noktada poseidon2023 ustamızın aşağıda verdiği talimatları uygula. Sonucu bize yaz adım adım gidelim.
Merhaba.Hocam cubuklari tam kullanamaiyorum 2 tane 50 santim cubuk var ama yon vs sey bulamiyorum
Sagol kardesimMerhaba.
Kullanırsınız. Kendinize güvenin. Elle tutulacak gibi L şekle getirdiyseniz,alın avuçlarınızın içine çubukları,dirsekleri yapıştırın gövdeye,eller göğüs bitiminin hemen altında olsun. Ellerinizin arası 25-35 cm. Gözünüz sadece çubuklarda. Kapanıp / kapanmayacağını,yön verip vermeyeceğini hiçbir şey düşünmeyeceksiniz. En sevdiğiniz şarkıyı söyleyin,ıslık çalın çubukları boşverin. Yaklaşık 3 -4 m yarıçapında etrafınızda yavaş yavaş dönün. Adımlar küçük küçük ve yavaş. Her adımınız 40 cm gibi tahmini..
Saat yönünde 3 tur atın. SiNyal alamazsanız bir de tersi istikamette 3 tur atın. Dönerken nerede çarpı olduysa çubuk. Sür direk gidin o istikamete. Aramalarınızı o tarafa kaydırın..
Çubuk kullanımı ile fotum okumadıysanız eğer, oturun 1 saat okuyun forumları.
Kalkın ayağa ve bulun kısmetinizi. Rast gelsin..
Soruyu sorduktan 20 dk sonra kimse yazmamış diye ve de olay mahallinde olabilir ihtimalini de düşünerek,bir nebze motive amaçlı kısadan yazıp,forum okumasını tavsiye ederek neticeye ulaşmasında belki bir katkım olur diye aceleyle bir yazıydı..Cubuk Cubukk Cubukkkkk her şey cubukla başlar cubukla biter | Define Sohbeti - Define İşaretleri Çözümü
buraya bakıp okudunmu ezberemi yazıyon
suan okuyorum ustadcubuk cubukk cubukkkkk her şey cubukla başlar cubukla biter | define sohbeti - define işaretleri çözümü
buraya bakıp okudunmu ezberemi yazıyon