Dedektorburada Banner Mobile

Arkadaslar sonuc alinamadi...Yanlis yer mi?

Dedektorburada Banner Mobile

T...Men

Aktif Üye
bana göre N harfi değil X ve D bunların anlamı da mağaradır diğerlerini işaret olarak ele alırsak iki düşünce oluşabilir
1.sivri bir kayalığın arkasında ki yamaçta giriş
2.sivri bir kayalık alan vb yerin yanında ki patika yoldan yukarı çıkıp yamacın arkasına gelen patika yolu izlemek
dere yapısı patika yollar işlenmiş olabilir x M harfide olabilir bu durumda işler değişiyor ama yinede yamaç kısmına doğru gitmeniz gerekir burada yamaç derken eski yapı olarak ele alalım çünkü bizler ekim arazisi açabilmek için tepeleri ortadan kaldırmışızdır
Benim gordugum asagidaki resimde oldugu gibi ustam,
Evet yamac var ve biz oraya ciktik, ama sivri kayalik yok bunun yerine kayalar var, ve yaklasik 400 mt'de diger konumdaki isareti bulduk. Cevrede magara yok, varsa bile giris kapali oldugunda gorememisizdir. Diger isaretin oldugu yer ormanlik ve calilik alan zaten zar zor bulduk bu kayayi ucra bir yerde.kiremitler 2.jpg

OZY.YA

Moderatör
Moderatör
ustam el elden üstün göz gözden keskin araziyi göremediğimiz için şüpheli yerleri de konuşamıyoruz sivri kayalık olmayabilir bu zamanda kırılmış veya doğa yok etmiştir yada kendileri gelip ortadan kaldırmıştır ama kesinlikle orada mağara oda gibi bir yerin olması gerekiyor 400 metre demişsin doğrudur olabilir 40 ve katları sonuçta maalesef elimizden bu kadarı geliyor şimdilik

T...Men

Aktif Üye
ustam el elden üstün göz gözden keskin araziyi göremediğimiz için şüpheli yerleri de konuşamıyoruz sivri kayalık olmayabilir bu zamanda kırılmış veya doğa yok etmiştir yada kendileri gelip ortadan kaldırmıştır ama kesinlikle orada mağara oda gibi bir yerin olması gerekiyor 400 metre demişsin doğrudur olabilir 40 ve katları sonuçta maalesef elimizden bu kadarı geliyor şimdilik
Dediklerine tamamen katiliyorum, cografyada mutlaka degisiklikler olmustur illaki. Bu yorumlar isiginda, bir sonraki arastirmayi daha detayli inceleme yapabilecegiz. Yardimlarin icin tesekkurler ustam.

Son düzenleme:

Efendi51

Editör
Mezar odası için boşluk taraması yapın, iyi bir çubuk ustası hepsini yakalar veya değerli malzeme arayınız kolay gelsin

R00T

Profesyonel
Co Admin
Bu alanın genel manzara görünümü var mı .

T...Men

Aktif Üye
Bu alanın genel manzara görünümü var mı .
Var olmasina var da, konuya eklemem ne kadar dogru bilemiyorum ustam,
Lutfen anlayisla karsilayin, bu isleri iyi bilirsiniz, yerin ifsa olma ihtimali cok yuksek ve ben olumlu veya olumsuz bir sonuc almadan bu yerden vazgecmek istemiyorum.
Asagidaki resim tepeyi ciktiktan sonra sag yonden gorunum.
Selametle,
IMG_20251230_143519.jpgKroki.jpg

Son düzenleme: