Blue.
Editör
Bilmiom ki ustamNeden L defilde V ???
Bilmiom ki ustamNeden L defilde V ???
Çok fena Doğa severim dobra ustam gördükçe paylaşıyorum ? @Mal bulanındırYaw usta sen aylardir niye otla çöple bortu bocuk agacla takiliyon
Senin durumun nedir naapiyiin
Hecmi antiķcag emaresi yok bolgende
Arkeolojik yada gomu define acisindan bi emare yok agacin govdesindeki yariktan cizikten sulanmis kabartmadan budaktan medet umuyosan bulent ersoy öpsun seniBu eski mi Dobra ustam @Mal bulanındır doğa gezimde denk geldi ağacın üstünde bı işaret var Eskimi bilmiom bende çektim doğa severligimi gösterdim ?
Yorumlarıni çok beğeniyorum ustam baş Tacı'sın
İşte bu benim Ustam çok yaşa emi iyi ki varsın ustamArkeolojik yada gomu define acisindan bi emare yok agacin govdesindeki yariktan cizikten sulanmis kabartmadan budaktan medet umuyosan bulent ersoy öpsun seni
Boyle biyerde boyle bisey bulmani dilerim isterimİşte bu benim Ustam çok yaşa emi iyi ki varsın ustam
Büyüklere saygı ellerin den öperim Bülent hanımın ?
Dobra dobra has Ustam
nasip be UstamBoyle biyerde boyle bisey bulmani dilerim isterim
) bu cevap bile yetiyor aslında NE ARADIĞIMIZI BİLMEDİĞİMİZİ GÖSTERMEYE.ufku genişletip bakmak lazım ustam..SAYGILAR..Bilmiom ki ustam
Eyvallaha Ustam) bu cevap bile yetiyor aslında NE ARADIĞIMIZI BİLMEDİĞİMİZİ GÖSTERMEYE.ufku genişletip bakmak lazım ustam..SAYGILAR..
Estgf.saygi bizden.yeter ki muvaffak olun,bakis acinizi sabit tutmayin diye yazdimEyvallaha Ustam
Saygılar.
Eyvallaha Baş Tacı'sın Ustad Sağlıcakla kalasınEstgf.saygi bizden.yeter ki muvaffak olun,bakis acinizi sabit tutmayin diye yazdim