:zuhaha:Heykel sahte, bunlar üç kardeş şeklinde geziyor. Artemis meryem ana ve viking savaşçısı, sivasta her kepçe operatörü torpidoda bulundurur bunları.
:zuhaha:Heykel sahte, bunlar üç kardeş şeklinde geziyor. Artemis meryem ana ve viking savaşçısı, sivasta her kepçe operatörü torpidoda bulundurur bunları.
Demek akrabalar o zaman öbür ikis kaçmiş ustamHeykel sahte, bunlar üç kardeş şeklinde geziyor. Artemis meryem ana ve viking savaşçısı, sivasta her kepçe operatörü torpidoda bulundurur bunları.
Valla senin kadar tecrubeli değilim ustam gerceğini daha görmediğim için )))abi heykelin orjinalinde 2 el de sağlam kazarken veya toprak altındayken sol el kırılmış.bunu yapan usta kazıdan sonra yani 1960larda falan yapmıştır.sahte yapılır da bu kadar da malca yapılmaz bari 2 elli yapaydın usta
Bide başimiza kibele çikti iyimi )))1. Artemis değil bereket tanrıçası kibele
2.Sahte
Daha neler çıkacak nelerr Anlamadıgım sahte oluşu ve siz onu nasıl kurumuş dere yatağında buluyorsnuz ?Bide başimiza kibele çikti iyimi )))
Inekleri otlatirken buldum camurun icindeDaha neler çıkacak nelerr Anlamadıgım sahte oluşu ve siz onu nasıl kurumuş dere yatağında buluyorsnuz ?
Öyle ıslık çalarak gezerkenmi buludunuz yoksa herhangi bir işlem neticesindemi çıktı ? Yada bir arkadasın gel şurda define var dedi , gittiniz çalışmaya o şekilde mi çıktı ?
Belkide çıkmadı ,yada size bile ait değil
:60:Inekleri otlatirken buldum camurun icinde
Kazida cikmadigi icin soruyorum olmasinmi kardesKardeş kendin buldunsa neden orjinal mı diye sorma geregi duydun amac nedir sahte kardeşim hemde sahteninde sahtesi selametlen