Aslan Görünümlü Taş

Okyanus65

Member
ustam sarı ile çizdiğim yerlerde değerli tespiti, kırmızı ile çizdiğim yer altta muhtemelen oda var, burda yön nasıl? güneybatı veya kuzey doğu yönünde giriş tünel bakmalısın, çok büyük ihtimalle tünel girişi vardır, oda şu üstteki emanet traşlanmış taşın baktığı yöndür, kolay Ekli dosyayı görüntüle 276891gelsin
Hocam elinize saglik bu beni baya bi aydinlatti en kisa zamanda gitmeye calisacagim, Tesekkur ederim.

Gönül_Eri

Moderatör
Moderatör
Çok hoş. Alanı daha geniş açıdan görseydik o Zaman daha da hoş olurdu... Ezbere konuşmak istemiyorum ama o çöküntü neyin nesi diğer resimler geldiğinde anlarız.

Revenge666

Member
Oval biçimde tıraşlanmis topragin altina doğru gidiyor. Kayanin dip kismindaki toprağı 20 30 cm açarsan belli olur az çok. Kayayi asagi doğru bir 30 cm daha görelim. Kolay gelsin usta.

Okyanus65

Member
Çok hoş. Alanı daha geniş açıdan görseydik o Zaman daha da hoş olurdu... Ezbere konuşmak istemiyorum ama o çöküntü neyin nesi diğer resimler geldiğinde anlarız.
Ah hocam baska resim cekmedigime o kadar uzuluyorum ki ama hakkimizda hayirlisi olsun gidecegim tekrar , ilginiz icin tesekkur ederim.

Okyanus65

Member
Oval biçimde tıraşlanmis topragin altina doğru gidiyor. Kayanin dip kismindaki toprağı 20 30 cm açarsan belli olur az çok. Kayayi asagi doğru bir 30 cm daha görelim. Kolay gelsin usta.
Dediginizi uygulayacagim hocam tesekkur ederim ilginiz icin cok yardimci oldunuz.

Okyanus65

Member
Hocam dediginiz isaretli bugun gidip biraz actim malesef arkadaslar telefonlarini unuttuklari icin resim cekemedim ama soyle tarif edeyim size cevresi alta dogru uzanmis buyuk bir kaya blogu ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:

jeolog

Uzman
Bu kayanin diger yuzunu gosteren foto da vardir herhalde...