Aslan işareti

R00T

Profesyonel
Co Admin
Katılım
20 Kas 2018
Mesajlar
1,966
Tepkime puanı
2,368
Puanları
23
Yaş
38
Bir karmaşa var birbirimizi iyi anlamadık.
Bu kayalıkların üst düzlüğüne ve işaretin baktığı yönde dirsek çıkıntısı yapan yere bakmanızı öneririm.Uzaklaşmadan.
 

Mal bulanındır

BELKIDE INSANLARIN ELINDE KALAN SON SEY UMUTLARIDI
Katılım
27 Nis 2018
Mesajlar
7,967
Tepkime puanı
9,648
Puanları
23
Konum
Yaşamın olduğu her yer
Tosun ustam işaretten 30 metre civarı geri çekil işareti uzaktan çek işaretin yapıldığı kayalıkları blokları komple görelim nerde döngü var dirsek sapağı var görelim. Yönü bilelim.
Ozaman . Aslan kabul edip. Şunları demem gerekiyor. Aslan mali gücü simgeler. Mezarı oda mezar olur. Gırtlağa kadar mal olur. Bu yüzden bulunmasın diye herşeyi yaparlar. Ayağı direk kayaları gösteriyor ise zemin altı oda mezar kuyruk tarafında . Ben biraz bu işleri ogrendiysem ne makine ne çubuk. Adam lazım o odayı tespit edecek . Boşuna sağı solu kazmayın. Şimdi orası varya fıkır fıkırdır. Ne kadar mineral varsa cirit atıyordur. Çubuk tan başka çare yoksa , klimaci dan 1 MT bakır boru al çapı az geniş olsun iki ucunu da kapattır pense ile presleyip lehim atsınlar. Yine 1 MT civarı aynı çapta inşaat demiri ayarla. Alana gidince aslanın kuyruk tarafında 10 MT kadar gerisine önce demiri çak 50-60 cm kadar yer yap sonra o yere bakır boruyu sok. Al eline alüminyum çubukları boşluk bak . Önce heryere zıplar çubuklar 45 dk içinde bir yere odaklanır. Eğer az biraz çubuk hareket bilgin varsa , o noktada oda var mı bulursun. Rast gelsin.
12713"]
Güzel duruyor ama aslan değil de başka bir hayvan gibi boyun kısmı çok uzun. Köpek gibi yada koyun lama gibi birşey olabilir. Bilemedim ben.
[/QUOTE]

2 sene onceki halinde arka ayagida saglammis ayniyerin farlki profilden cekilmis haali

 

R00T

Profesyonel
Co Admin
Katılım
20 Kas 2018
Mesajlar
1,966
Tepkime puanı
2,368
Puanları
23
Yaş
38
Ekli dosyayı görüntüle 282322
Bakın ustam dirsek çıkıntısı yapandan kastım budur akları takip edin o kısımlarda neler var karşıdan durun çekin ustalarımızda baksınlar.
 
Üst