Aslan Kafası , Tabanca , Kaplumbağa , Papas , Ayak İzi İşaretleri Yardım

Havvas

Yeni Üye
selam bende şakrandayım,geçenlerde bergamadan bir dostum için bazı yerlerde incelemelerde bulunmuştum rastgelsin
@bartini @ibrahimpancar
Selamunaleyküm hayırlı huzurlu günler dilerim Ustalarım ben de bergama’dayım yakınlardaki ustalar ile tanışıp sohbet etmek isterim. Yaşım ufak tecrübem zayıf sizin yanınızda.
Bakır L kullanırım 2 su kuyusu açmışlığım var :)
Sizlerin saha tecrübelerinden istifade etmek isterim.

bartini

la havle vela kuvvete illa billahil aliyl azim
Moderatör
selamlar kardeşim bende şakrandayım çok yakınız bergamaya gelmişliğim var arasıra gelirim ama bakır çıbukla ancak su bulursun ben sana çubuk olayını uygulamalı anlatrım müsait gün zamanda

bartini

Moderatör
@bartini @ibrahimpancar
Selamunaleyküm hayırlı huzurlu günler dilerim Ustalarım ben de bergama’dayım yakınlardaki ustalar ile tanışıp sohbet etmek isterim. Yaşım ufak tecrübem zayıf sizin yanınızda.
Bakır L kullanırım 2 su kuyusu açmışlığım var :)
Sizlerin saha tecrübelerinden istifade etmek isterim.
bazı işaretler için arkadaşa yardım için gelmiştim tanıdıklarım var denk gelirsek yaparız bişiler çözemediğin işaretin falan varsa her türlü yardımcı olrum karşılık beklemeden tabiki yanlış anlama niyet toprak altında kalacağına işe yarasın

Havvas

Yeni Üye
selamlar kardeşim bende şakrandayım çok yakınız bergamaya gelmişliğim var arasıra gelirim ama bakır çıbukla ancak su bulursun ben sana çubuk olayını uygulamalı anlatrım müsait gün zamanda
Ustam sen hangi materyal kullanıyorsun çubukların cinsi nedir

Kaynak için elektrot çubukları işe yarar mı boşluk bulmada?

Havvas

Yeni Üye
bazı işaretler için arkadaşa yardım için gelmiştim tanıdıklarım var denk gelirsek yaparız bişiler çözemediğin işaretin falan varsa her türlü yardımcı olrum karşılık beklemeden tabiki yanlış anlama niyet toprak altında kalacağına işe yarasın
Eyvallah ustam.
Ben de sık sık gelirim şakran’a haftada 3-4 kez.

bartini

Moderatör
kardeşim mineralli çubuk kullanmadığın sürece yani minerali eleyemezesen çubuk işi zor,yada çok iyi usta olman lazım ki çubuğun her hareketini bilmen lazım o da uzun zaman gerektirir ama ben şu an mineral katkılı pirinç çubuklarımda değerli maden ve boşluk oldu mu kaçırmıyorum