yok estağfurullah üstad demek istediğim yavru aslan dediniz şöyle diyim bölge belkide kıymetli oturmuş vaziyette ise uzakta olamaz ya kendisi yada eşidir.Evet üstad oturmuş vaziyette. Aslanın eşide aslandir tam olarak anlayamadım kusurumu mazur gör
yok estağfurullah üstad demek istediğim yavru aslan dediniz şöyle diyim bölge belkide kıymetli oturmuş vaziyette ise uzakta olamaz ya kendisi yada eşidir.Evet üstad oturmuş vaziyette. Aslanın eşide aslandir tam olarak anlayamadım kusurumu mazur gör
Anladım üstad bölge evet zengin bir bölge Güneydoğu dayok estağfurullah üstad demek istediğim yavru aslan dediniz şöyle diyim bölge belkide kıymetli oturmuş vaziyette ise uzakta olamaz ya kendisi yada eşidir.
Aslan varsa kral vardır saygılar sevgiler üstad geceniz güzel olsunAnladım üstad bölge evet zengin bir bölge Güneydoğu da
Teşekkürler üstadımAslan varsa kral vardır saygılar sevgiler üstad geceniz güzel olsun![]()
Anladım üstad ne diyelim kısmet değilmişumudunuzu kırmak istemiyorum ama malesef doğal oluşum
Mevlam eylerse güzel eyler üstad üzüldüm bu duruma buluverse ustam noktayı koymuş sevgiler saygılar bol nasipler kendinize iyi bakmanız dilegi ile.Anladım üstad ne diyelim kısmet değilmiş
Teşekkürler üstadMevlam eylerse güzel eyler üstad üzüldüm bu duruma buluverse ustam noktayı koymuş sevgiler saygılar bol nasipler kendinize iyi bakmanız dilegi ile.
Tamam üstad Allah razı olsunAslan ve dişi aslan. Kral ve eşi yan yana mezarı. Çok tuzaklı olur dikkat edin. Yatdığı yerin en uzak 5 metre çevresini araşdırın mezarını bulacaksınız, doğal diyil. Çok tehlikeli mezarlardır göz ardı etmeyin şu hususu. Bol nasipler.