YouTube de sadece ürünün nasıl kullanıldığını tarif ediyorlar. assuva sahibi galiba hep aynı kişi tanıtıyor, bir de bayilik verildiği yerlerin sahibi. hiç alan mı yok, yoksa alıp sarıyı çıkartıyor lar sonra da sosyal aleme mi ugramıyorlar anlamadım bir kişi ben kullandım şöyle böyle demiyor. en detaylı bilgi bi haber kanalının röportajında var. o video da YouTube kanallarında mevcut. küçük kız çocuğu ile birlikte şelale de tanityim yapıyor.cihazin ekranını kameraya göstermiyorlar, canlı olarak toprak altını gösteriyor dediği cihazın ekranında sabit Bi görüntü var, kızılötesi kamera görüntüsü gibi. adam cihazı ormana doğru tutup tarıyor ama ekranda ki görüntü bahsettiğim sabit görüntü. . değişme yada taramaya dair Bi hareket yok.dikkatli bakınca görüyorsunuz onuda yoksa kameraya tutmuyirlar ekranı. lazerli alan taramasıni almayı düşünüyordum o, vakitler arastirmistim, lazerili alan tarama cihazını açıp boş boş sağa sola tutuyor. Allah rızası için bi bileziğe, çeyrek altına falan tutda nasıl bir tepki veriyor yada hiç tepki veriyor mu görelim.. hayır adam ısrarla altına tutmadı, boş arazide sağa sola tutuyor bu şekilde çalışıyor diyo.. bir çok ülkeye de satmış ama dediğimden fazla bir bilgiye ben ulaşamadım, göremedim maalesef.