Evet hocam cok uzun zaman oldu bu islere kızmış herseyden elimi cekmistim gecensenede bu ateş veye ışık olayina sahit olmuştum bu resmide bir yakınım 1hafta once çekmiş uzak mesafeden cekildigi için resim kalitesi bozuk çıkmış burdaki olaydada benimde sahit oldugum olayda yakılan ateş veya coban ışığı kesinlikle degildi 5 kişi birden izledik o yuzden yanilma sansim yok şimdi bu ışığın neden meydana geldigini merak ediyorum duyumlarima gore gomunun üstünden aralikli yıllar icinde bu enerji boşalırmıs bunun doruluk derecesini öğrenmek istiyorumKonuyu biraz daha detaylandırırmısınız? tam olarak öğrenmek isteiğiniz nedir? O ateşi veya ışığı birileri yakmış olamaz mı?
Resim kalitesi çok kötü.Detay sıfır.
Bu arada üyelik bilgileriniz dikkatimi çekti.2015 te üye olmuşsunuz ve 9 yıl sonra bugün ilk mesajı yazmışsınız.sanırım forum tarihinde bu ilk.
Hocam bizzat kendimde gecen sene bu sekilde bir ışık gördüm 5 arkadaş birden seyrettik gördüğümüz ışık simetrikti zaten asıl dikkat ceken şeyde o bir pecere gibi 70cm ye 50 ceme gibi ateş olsa dalgalı yanardı coban isigi olsa ki fener ışığı o sekilde olamaz bu ışık kümesi dakikalar icinde şekli bozulmadan ufalarak küçüldü küçüldü ve bitti bu süre ilk gordugumuz andan itibaren tahminim 2veya 3dakika sürdüSevgili kardeşim ışığı yaklaştığında üzerindeki şekiller simetrik bunun insan yapımı bir aydınlatma cihazı olduğu vurgusu veriyor
Uzun süre gömülü kalan altın üzerinde ışıma olduğu bilgisi define camiasında dolaşıyor. Fakat biliyorsun,definecilikte abartı,hatta abartıyıda geçtim yalan dolan çok var.Evet hocam cok uzun zaman oldu bu islere kızmış herseyden elimi cekmistim gecensenede bu ateş veye ışık olayina sahit olmuştum bu resmide bir yakınım 1hafta once çekmiş uzak mesafeden cekildigi için resim kalitesi bozuk çıkmış burdaki olaydada benimde sahit oldugum olayda yakılan ateş veya coban ışığı kesinlikle degildi 5 kişi birden izledik o yuzden yanilma sansim yok şimdi bu ışığın neden meydana geldigini merak ediyorum duyumlarima gore gomunun üstünden aralikli yıllar icinde bu enerji boşalırmıs bunun doruluk derecesini öğrenmek istiyorum