deli firat
DOĞACI
Bu patika belirgin kulak yönündemi bitiyorarkadaşın söylediğine göre değerli bişeyler var yada boşlukta olabilir dedi
Bu patika belirgin kulak yönündemi bitiyorarkadaşın söylediğine göre değerli bişeyler var yada boşlukta olabilir dedi
Dogru kullanamamis hangi cihazla calistiysa. Siz en iyisimi kendiniz gidip gerekli calismayi yapin, sizi kulaktan dolma bilgiler ile yanlis yonlendirmesinler.arkadaşın söylediğine göre değerli bişeyler var yada boşlukta olabilir dedi
sanki bir platform yapmışlar ayıyıda üzerine koymuşlar ayının boyu 8 metre kadar varanlaştık kardeş
hayır alakası yok patika ayının önünden dere kenarıyla 30 metre devam ediyor sonra kayboluyorBu patika belirgin kulak yönündemi bitiyor
kulak mağarayı gösteriyor başkanımBu patika belirgin kulak yönündemi bitiyor
Patikadan yürü her beş metrede dur sağ sol ve önümü fotola dereye gelene kadar tekrarla dereye gelmeden şöyle kuş bakışı okacak şekilde dereyi fotola bakalımhayır alakası yok patika ayının önünden dere kenarıyla 30 metre devam ediyor sonra kayboluyor
tamam dediğini yapıcam kardeşPatikadan yürü her beş metrede dur sağ sol ve önümü fotola dereye gelene kadar tekrarla dereye gelmeden şöyle kuş bakışı okacak şekilde dereyi fotola bakalım
İyiya kapalı mağaraya kapıdan giremesin tüneli bulacan yorumlarımı iyi oku iyi anla bana ona göre foto ve somumla gel yarınmı gidersin artık bu güzel işaret hatrına sabahı buldum yine sende kıymetini bil mekanın ??kulak mağarayı gösteriyor başkanım
kardeş şu 18 temmuzda yayınlanan diğer site hangisi söylermisin?18 temmuz 2019 da diger sitede definecibaba nikiyle actigi bu resimleri iceren konudan yorum fikirlerden tatmin olunmamis sa
1 senedir bisey aranip bilunamamissa
Dähada yapacak bisey yoktur
tamam başkanım dedeğin kayayıda çekicemHaç olarak isaretledigim kayayi da fotolarsin.
Ayi birsey gormus ona bakiyor ama sakin. Yatmamis yurumuyor yerinde oturuyor. Cevap bulundumu cozum de burada baslar.
kapakla tam bir ay uğraştık hilti jenerator patlayıcı sadece çatladı sökemedik en az 1 metre parçalandı ama sökülmedi boşuna uğraşmışız kusura bakma senide uykusuz bıraktık ayın 19'nda gidicemİyiya kapalı mağaraya kapıdan giremesin tüneli bulacan yorumlarımı iyi oku iyi anla bana ona göre foto ve somumla gel yarınmı gidersin artık bu güzel işaret hatrına sabahı buldum yine sende kıymetini bil mekanın ??