Ustam üsteki kırmızı işaretli yer yılan kafası gibiEkli dosyayı görüntüle 225364
kırmızı kareyle işaretlediğim yerin sag tarafından bir foto cek yükle diğer tarafıda aynıysa sorun yok
Ustam arada bir o köfteden yemek lazım fazla aşırıya kaçırmamak kaydıyla ,ben yemedim şayet yolum düşerse Düzce tarafına İnşallah.ah ustam köfte dedin ya,akçaabat,tekirdağ,bilmem kimin yeri,falan filan,bi düğün merasiminden önce ,Düzcede bi köfte yedik,tüm sanatçıların bi uğrak yeri köfteci cezmi bi köfte yeyinde görün aradaki farkı.bi daha ararsın.
Herzaman kesilen kırılan taşlar dışarı çıkmaz zemine yapılanları gizlemek için tabana da serilir.Turko ustam ben de öyle düşünüyorum. Yan tarafında bu kapıya benzer ufak bir yer var. Kare oyma ya daha yakın bu dediğim küçük giriş. Ama ustaların dediği gibi doğalda olabilir. Çünkü içeriden çıkarılan taş kırıntıları gibi emare bulunamadı.
Tam tersini olacak. sağ tarafta öndeki ve üstündeki taşı kaldır. Sonra yukarıya geç orda yukarıdan aşağıya doğru yap yoksa diğer şekil taşın altı boşalır yan yatar üzerine düşerEkli dosyayı görüntüle 225364
kırmızı kareyle işaretlediğim yerin sag tarafından bir foto cek yükle diğer tarafıda aynıysa sorun yok
ustama katılıyorum ve giriş belki blok yaslama kayalar ile de kapatılmış olabilir diye düşünüyorumSahte giriş , sol tarafa yonelin Asıl giriş ufak bir sivama olacak.
haberim olsun.Ustam arada bir o köfteden yemek lazım fazla aşırıya kaçırmamak kaydıyla ,ben yemedim şayet yolum düşerse Düzce tarafına İnşallah.