Tabıkı %100 yoktur ona katılıyorum, lakin %90 damı yok tecrubelı ustalardan öneri beklıyorum tabi rakamlar örnek olarak soyluyrum100 binde versen yüzde yüz ayrım garantili ve mineralden hiç etkilenmeyen dedektör yok dünyada.
Bu cihazların yapısı gereği bazı handikapları var.Cihazı alırken bu handikapları da kabullenmiş oluyorsun.
Abi pmx gold diye bir cihaz var hiç duydun mu acaba varmı bir bilgin100 binde versen yüzde yüz ayrım garantili ve mineralden hiç etkilenmeyen dedektör yok dünyada.
Bu cihazların yapısı gereği bazı handikapları var.Cihazı alırken bu handikapları da kabullenmiş oluyorsun.
Pulse cihaz olduğunu biliyorum.Ayrımda beklentini karşılamaz.vlf lerde ayrım iyidir.Lakin derinlik düşüktür.vlf lerde derinliği artırmak için büyük başlık kullanıyorlar.Örneğin simplex için büyük başlık çıktı yakın zamanda.dedektör kadar fiyatı var.Yani simplex + büyük başlık 4500 tl civarında.Büyük başlıkla 10x15 ebadında bir metali 1 metreye yakın mesafeden görüyor.Nedeyse pulse derinliği bu.Abi pmx gold diye bir cihaz var hiç duydun mu acaba varmı bir bilgin