Dedektorburada Banner Mobile

Bahçemizde her kar yağdığında kar tutmayan yer

Dedektorburada Banner Mobile

Babuss001

Yeni Üye
Öncelikle merhaba bahçemizde böyle bir yer var kışın kar yağınca hiç tutmuyor eriyor çubuk tuttum devamlı orayı gösteriyor bişe olma ihtimalı varmıdır sizce

Ekli dosyalar

james

Member
Böyle şeyleri daha önce bende gördüm hatta sini şeklinde kar tutmuyordu, bilimsel olarak tam bilmiyorum ama herhalde geç ısınan ve geç soğuyan minerallerin bir yerde toplanması olabilir. Bizim kazıdığımız yerden de birşey çıkmadı.

nik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Büyle yerler de herzaman hazine,gömü olmaz.
Fare delikleri(yuva)ve bazende küstebek delikleri.
Kışın yer altı çok sıcK olur bu deliklerde ısı oluştuğunda üstündeki karı eritir yada bazen sıcak mineraller var o da kar tutmiyor bunun gibi örnekler çoktur. Vs.
Bu tür örnekleri dikka te almanıźı tavsiye ederim.
Bencede imkanıniz varsa değerlendirin.

Babuss001

Yeni Üye
Anladım teşekkür ederim yıllardır böyle dikkatimi çekiyor sürekli birgün kazıp bakacağım :))

spyfrs

Moderatör
Moderatör
Anladım teşekkür ederim yıllardır böyle dikkatimi çekiyor sürekli birgün kazıp bakacağım :))
Ne bulacağını söylerdim ama aklına çok takılmış anlaşılan yıllardır izliyosun duvar dibindeki yeri hevesini kırmak istemem aç bak ama biraz kokulu olabilir :D:poop:

Babuss001

Yeni Üye
Ne bulacağını söylerdim ama aklına çok takılmış anlaşılan yıllardır izliyosun duvar dibindeki yeri hevesini kırmak istemem aç bak ama biraz kokulu olabilir :D:poop:
Bi kaç kişide böyle söyledi foseptik çukuru olabilirmiş hevesimiz yarıda kaldı desene :)

Efendi51

Editör
cihaz desteği ile bakınız sonuca göre hareket edersiniz inşallah

CRACKER

Yeni Üye
bi dedektör tutmaktan acizmiyiz sorarım.dedektörün yoksa defineciyim diye gezmeyede gerek yok derim.
dedektör definecinin silahıdır.;)