Balık

Bulut232323

Member
Kuyruğu benziyor ama bilemedim sizde Bi görün istedim tek resim ama video ve resim bugün gelecek Bi önce açtığım konuyla yakın yerdeler teşekkürler

Ekli dosyalar

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili Ustam Ben balıktan ziyade şöyle bir düşünceye sahip oldum bilmiyorum burada bir dere olup da böyle ikiye ayrıldığı ya da birleştiği bir yer var ise şu çizim gibi Tabii ki dere var ise Keskin dönüş yaptığı tarafında bir Yığma olabilir Tabii ki siz yöreyi daha iyi bilirsiniz

Ekli dosyalar

Bulut232323

Member
Sevgili Ustam Ben balıktan ziyade şöyle bir düşünceye sahip oldum bilmiyorum burada bir dere olup da böyle ikiye ayrıldığı ya da birleştiği bir yer var ise şu çizim gibi Tabii ki dere var ise Keskin dönüş yaptığı tarafında bir Yığma olabilir Tabii ki siz yöreyi daha iyi bilirsiniz
Çok yakın dere var ama kıvrım yok düz Bi şekilde ilerliyor

bozoklu

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Dereyi takip edip buna benzer başka bir yuvarlak kaya varmı araştır. @dardanos ustama katılıyorum. kroki gibi birşey bu.

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili @bozoklu ustama teşekkür ediyorum.
Evet bu Dere komple incelenmeli. Bende de bazen hata olabiliyor size sadece dereyi sordum hata ettim tabii ki bu dereyi kapsamayabilir buraya yakın birleşen ya da ayrılan Patika yolu olabilir ya da çok eski bir yolu olabilir yani Bu yol ikiye ayrılabilir onu da dikkate almak lazım Bozoklu ustamızın da dediği gibi bir yuvarlak Kaya ya da bir kaya büyükçe bir kaya yahut da bir Yığma yani onları araştırın derim ben Ama tabii ki dereyi ihmal etmeyin yollara da bakın çatal yapan yerlere Bu dere kuru bir dere ile de birleşebilir Yani bu çatal yapan derelerin birisi kuru olabilir diğeri suludur bakın Krokide ben çizmiştim o çatallardan sonra ya da çatala gelmeden artık bu yol olur Dere olur o Keskin Viraj yaptığı yerin oraya bakınız orada olabilir bu Kaya ya da yığma tepe dir. Krokiye uygun yer ara.

Bulut232323

Member
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için daha güzelini siz bulun