Bigadiç sizNeresinden
2007 2008 arası üniversiteyi okudum savaştepede çok iyi bilirim oralarını güzel yerdirSavastepe
Neden yılanlı tepe dediniz ?Yılanlı tepe
Balıkesir ivrindi kiraz köyünde birkaç işaret buldum ve mezar olabileceğini düşünüyorum köyde eskiden çok eşkiya varmış ve Yunanlılar varmış herhangi bir bilginiz düşünceniz var mı?Başka sormak istediğiniz yer varsa buyrun cevaplıyayım arkadaşlar!!!
Ne düşüncemiz olacak? Koordinatlarıda verseydin.Balıkesir ivrindi kiraz köyünde birkaç işaret buldum ve mezar olabileceğini düşünüyorum köyde eskiden çok eşkiya varmış ve Yunanlılar varmış herhangi bir bilginiz düşünceniz var mı?
Eski Yunan köyüdür bilirim. Çok piç mezar vardır oralarda. Zamanında o köyde Yunanlıların kullandığı bir karakol binası var, onu bul, altında silah ve civardan topladıkları değerli malzemeleri koydukları bir yer altı odası olmalı. Hatta girdiğin zaman sol duvarı sıvalı geniş bir odası vardı, merdiveni sıvamışlar diye biliyorum. Yolun düşerse gezin oralarda.Balıkesir ivrindi kiraz köyünde birkaç işaret buldum ve mezar olabileceğini düşünüyorum köyde eskiden çok eşkiya varmış ve Yunanlılar varmış herhangi bir bilginiz düşünceniz var mı?