Başımdan Geçen Komik Ve İlginç Bir Hadise

Ak Sakallı

Member
Katılım
14 Ağu 2019
Mesajlar
95
Tepkime puanı
112
Puanları
7
Bundan uzun yıllar önce (takriben20-25 sene evvel) kayınpederin tarlada bazı nedenlerden dolayı arama yaptım. O zamanlar iki kişi karşılıklı 6lık bakır çubuk kullanırdık. Tespit ettiğimiz noktada çalışmaya başladık ( orada da örüntü içerisinde boş küp bulmuştuk)
Derken kayınpederin kardeşinin evinde çay içerken adam bizimle kafa buldu ve " yau yeğenim çubukla falan hiç altın bulunur mu " diye dalga geçti bizimle.
Benim tepem attı,gençlik de var tabi. Amca evde altın var mı dedim, var dedi (ev tek katlı müstakil)
Dedim o zaman evdeki altını bulayım mı? Tamam bul dedi müstehzi bir ifadeyle. Tuttuk çubukları yan odayı gösterdi. Yan odaya gittik pencereyi gösterdi. Pencereye gittik önündeki kanepede açtı. Amca altınlar burada der demez " bu tesadüf oldu " diye itiraz etti. Dedim ki o zaman al altınları dışarda bi yerde sakla. Dediğim gibi yaptılar ve tabi biz elimizle koymuş gibi bağların arasından bulduk
Amca bi şok geçirdikten sonra eşine " karı gel bir de biz tutalım şunu" dedi.
Çubukları tuttular ama o da ne? Çubuklar kafayı yemiş gibi turlar atıyorlar son sürat. Amca yengeye "lan karı senin kanın mı bozuk yoksa, bu neden böyle yapıyor" diye sızlanıyor ama biz gülmekten yerlere seriliyoruz bu arada.
Sonra sebebini öğrendik; meğer yengenin takma dişleri altınmış :).
 
Üst