üzerinde delik olan fotoyu mu diyosun hatta içinde kertenkele var@OZY.YA usta dediğim kayanın ortası farklı bir kaya gibi yoklarsın orayı şimdi işarrtleyemiyorum kb
üzerinde delik olan fotoyu mu diyosun hatta içinde kertenkele var@OZY.YA usta dediğim kayanın ortası farklı bir kaya gibi yoklarsın orayı şimdi işarrtleyemiyorum kb
bu 5 i siz yazmışınız neyse buna göre yorum yazdım bu yanlışsa tum paralar toplanıp baykuş oluyorsa fosil olmaz tabihayırlısı olsun1. foto taşın kendisi
2. fotoyu 1. fotonun gagası olarak düşünüyoruz
6. fotoda ki el gaganın sağ yanağında
7. fotoda ki kaz sürüsü gaganın olduğu yerin yukarısı
5. fotoda ki delik gaganın üzerinde
buranın kendisi yamaçta aşağısında dere var elin olduğu tarafta bikaç km uzakta kilise var aşağı tarafta mezarlar var elin olduğu tarafta küçük bir çeşme var yapısı bozulmuş el işareti gaga olan kayanın üzerinde pençe var olabilir ama göremedim kazları çektiğim yerin altında büyük bir oda var ama giriş bulunamadı gaganın olduğu kayanın altından olduğunu düşünüyorum tuzak kayaları var 5 tane araba kadar sihir ve tılsımdan haberdarım bu yüzden hediyesine bakıyorumBuranın aşağı tarafları yamaç ise? Aşağıdaki kayalarda el ya da pençe işareti varsa, bu kazılan yerin kuzey doğu tarafında boşluk tespiti yap. Derin olur girişi yakalaman gerek.
not: yeminli noktalarda sihir tılsım olduğu görülmüştür.