Aman ustam dur hele biraz bekle??atcam kendimi aşarı
yeri tam olarak bulduk ve menba yazan yerde gölet var tam olarak o bölgeyi tarif ediyor ancak tam şu noktada diye bi işaretleme yok ancak dediğim gibi kıvrımlarda sayılar yazıyor ve mevki o mevki şu mevki yazıyor... kuzey batı yönü belirtilmiş ve Dikdörtgen çizilmiş 24-24-34-34 yazıyor oklar ile dikdörtgenin her kenarından uzatılmışBenim aklıma direkt @kaynak usta geldi .umarım orjinaldir elinizde bulunan çizimler.
peki ılkı da neden kilo belirtilmiş onu anlayamadım . Kilo ile alakası olmayan şey bunlarIlkı=Soy,sop,
1. At sürüsü.
2. Koyun sürüsü.
3. Keçi sürüsü.
4. Keçi.
5. Koyun.
6. Damızlık kısrak.
7. Kuytu yer.
8.Fidanlık.
Menba
1-Kaynak
2-metin veya herhangi bir şeyin çıktığı yer.
3-Suyun çıktığı yer
4-Pınar
5-Göze
yeri tam olarak bulduk ve menba yazan yerde gölet var tam olarak o bölgeyi tarif ediyor ancak tam şu noktada diye bi işaretleme yok ancak dediğim gibi kıvrımlarda sayılar yazıyor ve mevki o mevki şu mevki yazıyor... kuzey batı yönü belirtilmiş ve Dikdörtgen çizilmiş 24-24-34-34 yazıyor oklar ile dikdörtgenin her kenarından uzatılmışmenba kaynak olmasi lazim yanlis bilmiyorsam. yani su kaynagi.
1-Kardeşim malzeme 90 kiloluk bir hayvan derisinin içersin depeki ılkı da neden kilo belirtilmiş onu anlayamadım . Kilo ile alakası olmayan şey bunlar
1-Kardeşim malzeme 90 kiloluk bir hayvan derisinin içersin depeki ılkı da neden kilo belirtilmiş onu anlayamadım . Kilo ile alakası olmayan şey bunlar
Verdiğin bilgi için çok teşekkürler ancak bu haritadan malın yerini nasıl bulacağım dağın göbek noktasını mı kazmam gerekiyor1-Kardeşim malzeme 90 kiloluk bir hayvan derisinin içersin de
2-Malzeme kapalı bir ortamda ve yanına 90 kilogramlık bir hayvan kesilerek bırakılmış ve giriş kapatılmış bu durumda içerideki hayvan çürüyerek kapalı ortamdaki havayı zehirlemiştir.Dikkatli olmak lazım