Dedektorburada Banner Mobile

Belgelerde geçen han ve çevresi

Dedektorburada Banner Mobile

paytoncu

Bilgili Üye
selamun aleyküm balkya usta
daha önceden bunları siteye atmıştın bende görmüştüm. bunlar sahte gerçekle ilgisi yoktur
nedenini kısaca söylemem gerekirse gerçeğini görünce aaaaaaaa diye bileceğin bir durumda yapılmış bilenler için yapılmış nerden bakarsan bak görürsün okadar özel bir yapım bu onun yanında çok sıradan ve basit kaldı. keçiye gelince bunun uzaktan yakından keçiyle ilgiside yok keçi dediğin yada o anlatımlardan olanları gerçeğiğle ayırt edemezsin bunlar sıradan ve sahte oyalayıcı işler. benden sana kardeş tavsiyesi sen medeniyetlere bak bunlardan birşey çıkmaz..

balkaya34

Editör
selamun aleyküm balkya usta
daha önceden bunları siteye atmıştın bende görmüştüm. bunlar sahte gerçekle ilgisi yoktur
nedenini kısaca söylemem gerekirse gerçeğini görünce aaaaaaaa diye bileceğin bir durumda yapılmış bilenler için yapılmış nerden bakarsan bak görürsün okadar özel bir yapım bu onun yanında çok sıradan ve basit kaldı. keçiye gelince bunun uzaktan yakından keçiyle ilgiside yok keçi dediğin yada o anlatımlardan olanları gerçeğiğle ayırt edemezsin bunlar sıradan ve sahte oyalayıcı işler. benden sana kardeş tavsiyesi sen medeniyetlere bak bunlardan birşey çıkmaz..

@paytoncu sorun yok,, 1000 ini uzerinde resim var bende bunlar ve hepside eskiyanin konusudur, Medeniyet isi ile eskiya işi iç içedir ,
Sadece bir konuyu koydum resim.olarak,
Bu konu kim ne anlatirsa anlattıginin icinde mutlaka buraya deyinir, Senin sahte demen bana hic bir etki etmez ,Senden baskada sahte diyen vardır ama sen ve sahte diyenlerden tek bir tane goruntu yok ,