Belirgin işaretlerin anlamı nedir ?

Savage

Yeni Üye
Επειδή κάτι μου θύμισε το σχέδιό του, κοίταξα το αρχείο μου και είδα ότι τα 2 σχέδια ήταν κάπως παρόμοια. Μια ερώτηση: Βρήκατε κάπου χαραγμένη τη λέξη "OPOC";
öyle bir yazı görmedim ama buralarda eskiden çok Yunanlı vatandaş yaşıyordu OPOC değil ama π sembolü görmüşlüğüm var

Savage

Yeni Üye
Επειδή κάτι μου θύμισε το σχέδιό του, κοίταξα το αρχείο μου και είδα ότι τα 2 σχέδια ήταν κάπως παρόμοια. Μια ερώτηση: Βρήκατε κάπου χαραγμένη τη λέξη "OPOC";
WhatsApp Image 2024-04-17 at 00.31.58 (2).jpeg

pangeo

Yeni Üye
Τα γράμματα Π και Κ είναι πιθανώς τα αρχικά του ονόματος ενός Έλληνα. Όπως είπε ο Δάρδανος, μάθετε καλύτερα την ιστορία της περιοχής. Εάν εμφανιστεί ένα τριγωνικό σχήμα, κινηθείτε προς τη μύτη και δείτε αν υπάρχει κάτι που μοιάζει με αυτό το περίεργο σχέδιο.

pangeo

Yeni Üye
Çeviri bana Türkçede bir şey, Yunancada başka bir şey gösteriyor. Umarım anlaşılabilmişimdir.

Savage

Yeni Üye
Τα γράμματα Π και Κ είναι πιθανώς τα αρχικά του ονόματος ενός Έλληνα. Όπως είπε ο Δάρδανος, μάθετε καλύτερα την ιστορία της περιοχής. Εάν εμφανιστεί ένα τριγωνικό σχήμα, κινηθείτε προς τη μύτη και δείτε αν υπάρχει κάτι που μοιάζει με αυτό το περίεργο σχέδιο.
Toprak üzerinde bu simgeye benzer bir ibare yok. Burada yaşayan milletlerden cenevizliler yada yunanlılar yapmış olabilir tahminimce