dikkat etmedim gidince inceleyeceğim. fotoğraftan öyle görünüyor, olabilir.Είναι αυτό ένα σκαλισμένο τρίγωνο;
dikkat etmedim gidince inceleyeceğim. fotoğraftan öyle görünüyor, olabilir.Είναι αυτό ένα σκαλισμένο τρίγωνο;
öyle bir yazı görmedim ama buralarda eskiden çok Yunanlı vatandaş yaşıyordu OPOC değil ama π sembolü görmüşlüğüm varΕπειδή κάτι μου θύμισε το σχέδιό του, κοίταξα το αρχείο μου και είδα ότι τα 2 σχέδια ήταν κάπως παρόμοια. Μια ερώτηση: Βρήκατε κάπου χαραγμένη τη λέξη "OPOC";
Επειδή κάτι μου θύμισε το σχέδιό του, κοίταξα το αρχείο μου και είδα ότι τα 2 σχέδια ήταν κάπως παρόμοια. Μια ερώτηση: Βρήκατε κάπου χαραγμένη τη λέξη "OPOC";
Toprak üzerinde bu simgeye benzer bir ibare yok. Burada yaşayan milletlerden cenevizliler yada yunanlılar yapmış olabilir tahminimceΤα γράμματα Π και Κ είναι πιθανώς τα αρχικά του ονόματος ενός Έλληνα. Όπως είπε ο Δάρδανος, μάθετε καλύτερα την ιστορία της περιοχής. Εάν εμφανιστεί ένα τριγωνικό σχήμα, κινηθείτε προς τη μύτη και δείτε αν υπάρχει κάτι που μοιάζει με αυτό το περίεργο σχέδιο.