Bence koltuk sizcede öylemi

gizemli 34

Bilgili Üye
Dere yatağında böyle bir koltuk olma ihtimali yok sel suları sürekli dere yatağını aşındıracağı için bu tarz işaretler genelde dere yatağından uzak olur
Resimlerdede görüldüğü gibi taşların üst kısımları sel sularından aşınmış gibi görünüyor

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Sevgili arkadaşlarım bana kızmasınlar lakin Dere yataklarında koltuk Olmaz diye bir şey yok Hatta o koltuğu oturup balık bile avlarsın şimdi bugüne kadar baktım en uzun resimlerden birisi oldu burası hele şu işaretlediğim resim doğrusunu ister iseniz yani acaba diye diktirdi bana Şüphelendiğim birkaç nokta var onları size göstereyim Bir de bu derede bir şelale var mı Onu da bana söyleyebilir misiniz işaretlediğim taşa ve daire için aldım boş alana bir boşluk bakarsanız olabilir ve oraya sırtınızı dayadığınızda Tam nereye bakıyor onu da söyleyebilir misiniz

Ekli dosyalar

Hrngcl

Yeni Üye
Sevgili arkadaşlarım bana kızmasınlar lakin Dere yataklarında koltuk Olmaz diye bir şey yok Hatta o koltuğu oturup balık bile avlarsın şimdi bugüne kadar baktım en uzun resimlerden birisi oldu burası hele şu işaretlediğim resim doğrusunu ister iseniz yani acaba diye diktirdi bana Şüphelendiğim birkaç nokta var onları size göstereyim Bir de bu derede bir şelale var mı Onu da bana söyleyebilir misiniz işaretlediğim taşa ve daire için aldım boş alana bir boşluk bakarsanız olabilir ve oraya sırtınızı dayadığınızda Tam nereye bakıyor onu da söyleyebilir misiniz

Ekli dosyalar

Hrngcl

Yeni Üye
Tam olarak koltukta oturuyorum bu şekilde görünüyor

dardanos

Bakmakmı görmekmi
Süper Moderatör
Bu attığıniz resimde. Şuradaki taş gayet hoş duruyor çok simetrik buralara iyice bir kontrol yapıldığı. Burada ne varmış

Ekli dosyalar