Sedegor Üstadım iyi geceler fotoğrafların yetersiz olduğunu biliyorum ama nacizane dikkatinizi çeken bir nokta var ise bunu paylaşmanız benim bilgi merakımı ve kısa sürede emarenin başına gittiğim de dikkat etmem gereken hususları bana öğretmiş olursunuz,saygılarım ile.
Kardeş resimleri geç dediğin aslan dahil hiç bir şey yok!
Gelelim rivayete baban baktırdı, cihazlarrr olumlu yanıt verdi ve kazılmadı ve sen bunu aile büyüklerinden duydun öylemi?
Önce ne duyduğunu iyi analiz et,
O yere olumlu yanıt veren cihaz nedir bunu biliyormusun Valf pulse yada alan tarama yada Gps türünden hangi cihaz? Diğer taraftan bu cihazları kullanan oparatörleri bilmiyor tanımıyorsan konuyu unut gitsin.
Danıştıgın bilmiş kişinin yorumu orası Nekrapol dedi demi? Bu durumda göze takılacak çok iz olmalıki yok!
Yine şu aslan meselesi ile ilgili bir şey daha söyleyim konuyla uyuşmayan.
Aslan Çeşme bekçisi değil, Statüyü verir yani bir Kralın mezarını örnek, Kral gibi lerin gömüsü Kral gibilerin mezarı kii , öyle bir şey olsa kıyrıktan bir cihaz öyle gömüleri tesbit edemez, Türkiyede sayılı cihazlar var o türden.
Yine diğer bir çelişki Aslan olan yer Tek yada çift defineciligi hiç bilmeyene dahi gel buraya diyecek tipte arazi mekan olur..
Sen yinede gittiğinde araziyi resimle varsa işaretleme bi bak