Ngdl51
Editör
Parayi arkadasa biraktim suan bende degil ustam yarin atarim inşallahMümkünse arka plan beyaz bir foto atarmısın.İlk görsel la ilahe illah yazan yüz.
Parayi arkadasa biraktim suan bende degil ustam yarin atarim inşallahMümkünse arka plan beyaz bir foto atarmısın.İlk görsel la ilahe illah yazan yüz.
Evvallah sagol ustam iyice arastirayim yardimin icin teşekkürler ustam yarin resim eklerimAbbasi Makka.İyi araştır.Yurt dışı 5000 / 6000 euro bedeli var bazı dönemlerinin.
Hayirli geceler ustam
Evvallah sagol ustam
Marka yazmanızda bir mahsur olacağını sanmıyorum.Bu sitede dedektör bölümünde her türlü marka artısıyla eksisiyle yazılıp tartışılıyor zaten.Altın sikke bulan bir dedektörü herkes merak edecektir.Ekranli degil ustam vlf dedektor marka yazmicam reklam olmasin
2 si arkadasimin benim yanimda biri ben olmak kaydiyla 3 ayri cihazin altin bulduguna sahit oldum yonetici arkadaslar mahsuru yoksa yazmak isterimMarka yazmanızda bir mahsur olacağını sanmıyorum.Bu sitede dedektör bölümünde her türlü marka artısıyla eksisiyle yazılıp tartışılıyor zaten.Altın sikke bulan bir dedektörü herkes merak edecektir.
Reklamını yapıp ticari fayda güdenler ile bilgi alış verişi yapanlar ayırtediliyor zaten.2 si arkadasimin benim yanimda biri ben olmak kaydiyla 3 ayri cihazin altin bulduguna sahit oldum yonetici arkadaslar mahsuru yoksa yazmak isterim
Hak edenin hakkı verilecek, cihazı yapan da satanda gurur duyacak.Gerisine cihaz almak isteyen defineci karar verecek,biz her zamanki gibi bilgilendirmeye devam.2 si arkadasimin benim yanimda biri ben olmak kaydiyla 3 ayri cihazin altin bulduguna sahit oldum yonetici arkadaslar mahsuru yoksa yazmak isterim