avcıkartal1
Aktif Üye
selçuklu, helenistik, bizans
Üzerinde w işareti olan paramıdır nedir bilmiyorum onun hakkında bişey demediniz bilgisi olan varsa yazabilirmi.Teşekkür ederim
Kardeş ne yaptın sen... Yazık oldu neyse bundan sonrasını hayırlısını dilemek gerekResimdekileri müzeye teslim ettim tutanak tuttular.Komisyon kurulacak o zaman görüşelim dediler belli bir süre verilmedi bizden haber bekle dediler
Hala net bir cevap veren olmadı son aldığım fiyat 800 tl oldu ama vermedimen ilginç W geldi
Kendin bulduysan bu acelen ne bırak koleksiyonunda dursun çöpe gideceğine, Allah sana bir rızk vermiş sabret, illa gören bilen yorumlar... Bende yok bende olsa değişim yapardım.. Ama ilk başta bu kolleksiyoner belgeyi çıkarmak gerek az işlem kaldıAslında piyasada bu işi yapanlarada sinir oldum biraz.
Ağzını açan 100 lirayla 200 lirayla kapatıyor.
Bende böyle fırsatcılara gideceğine devlete gitsin dedim ama nereye gittiği meçhul tabi.
Bundan sonrası hayır olsun inşallah.
Elimde w işaretli bir para veya madalyon türü bişey var buraya resmini attım ama bişey diyen olmadı henüz
Bencede bu daha hayırlı belki bu az bir durum ilerleyen zamanlarda gelecek bulacağın büyük bir malzemeye kalkan olmuş ne dersinKendim buldum.Haklısın ama bazen istediğin gibi olmuyor.
Bundan sonra dikkat edicez artık.
Umarım öyle olmuştur geleceğe daha emin adımlar atmak isterim tabikiBencede bu daha hayırlı belki bu az bir durum ilerleyen zamanlarda gelecek bulacağın büyük bir malzemeye kalkan olmuş ne dersin
Hocam biraz fantazi olucak ama ben antik uzaylılara çok inanırım kusursuz yuvarlak ve müthiş bir ortalama ile W yazısı insan üstü bir şey olabilir ama sadece bir görüş bilimsel açıklaması yok ?Hala net bir cevap veren olmadı son aldığım fiyat 800 tl oldu ama vermedim
Dur ustam bizi hayallerin peşinden koşturma şimdi inanasım geliyor zaten yapma etme ?Hocam biraz fantazi olucak ama ben antik uzaylılara çok inanırım kusursuz yuvarlak ve müthiş bir ortalama ile W yazısı insan üstü bir şey olabilir ama sadece bir görüş bilimsel açıklaması yok ?