Karaca Member Katılım 15 Tem 2015 Mesajlar 35 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 37 1 Haz 2016 #13 cernobill' Alıntı: Usta senin baska isin yokmu yaw 15 msjyin 10u kaca satiyon ben alirim necisin anlamadm Genişletmek için tıkla ... ��
cernobill' Alıntı: Usta senin baska isin yokmu yaw 15 msjyin 10u kaca satiyon ben alirim necisin anlamadm Genişletmek için tıkla ... ��
Karaca Member Katılım 15 Tem 2015 Mesajlar 35 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 37 1 Haz 2016 #14 Herkes elindeki paraları çıkarsın sitede görelim alıcı mevcut crrr koleksiyon mu yapıyorsun sahte gerçek karışık yoksa kafa mı buluyon ben anlamadım benim de dikkatimi cekti kaça satıyon yazmaların müdür
Herkes elindeki paraları çıkarsın sitede görelim alıcı mevcut crrr koleksiyon mu yapıyorsun sahte gerçek karışık yoksa kafa mı buluyon ben anlamadım benim de dikkatimi cekti kaça satıyon yazmaların müdür
Eminbaykurt Member Katılım 14 Nis 2016 Mesajlar 43 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Konum Türkiye 1 Haz 2016 #15 Elinizdeki altın sikke sahte gerçek altın olabilir ama yeni basılmış kenarlarında da belli bana knan altın gerçek olanilir ama sikke deyil
Elinizdeki altın sikke sahte gerçek altın olabilir ama yeni basılmış kenarlarında da belli bana knan altın gerçek olanilir ama sikke deyil
KönigS Member Katılım 10 Kas 2015 Mesajlar 73 Tepkime puanı 35 Puanları 5 9 Haz 2016 #16 CRRR başkan büyük oynuyosun ne görsen alayım diyosun ya çok paran var küçük çaplı müze kuruyosun yada iyi bir transfercisin....
CRRR başkan büyük oynuyosun ne görsen alayım diyosun ya çok paran var küçük çaplı müze kuruyosun yada iyi bir transfercisin....