bak haala laf cimbizliyon ben kral mezari demedim mezara ulasirsan kralsin kraall dedimUstaaaaa, yuvarlak uymadan kral mezarı çıkardın şşşşş duymasınlar. Hep derler ya yuvarlak oymayla uğraşmaya değmez bazıları. Seni duymasınlar güçenirler sonra??
Ustam kral olmak için kral mezarı gerekiii bize napak.bak haala laf cimbizliyon ben kral mezari demedim mezara ulasirsan kralsin kraall dedim
Ustam kral olmak için kral mezarı gerekiii bize napak.bak haala laf cimbizliyon ben kral mezari demedim mezara ulasirsan kralsin kraall dedim
@kaynak usta yön konusunda bi kaynak punta atar musait oluncaSAOLUN USTAM BATIDAN GİRECEĞİM YANİ TEŞEKKÜR EDERİM
internette dolanan alisilagelmis basmakalip ezbere yorumlara gore hareket edip umut baglarsak ac kaliriz....yuvarlak oymali centikli akisyonu kanali veren yerde okadar cok iki odali mezarlar acildiki.ve hicbir medeniyette fakire odamezar lahit yapilmadi bunu arkeolarda iyibilirUstam birşey merak ediyorum daha önce hiç görmediğim için soruyorum mazur görün bu cahili yuvarlak oymadan insanı kral yapacak mal çıkar mı?
Teşeklürler ustam içimizi ferahlattınız.internette dolanan alisilagelmis basmakalip ezbere yorumlara gore hareket edip umut baglarsak ac kaliriz....yuvarlak oymali centikli akisyonu kanali veren yerde okadar cok iki odali mezarlar acildiki.ve hicbir medeniyette fakire odamezar lahit yapilmadi bunu arkeolarda iyibilir
Tamamdır Ustamİki tip var burada,
İlk fotodakiler yüzeyseldir, oradan ziyade buraya yoğunlaş,
buraya bir tık yap olmadı yanlardan yokla ve boşluk tespiti İnş.
Ekli dosyayı görüntüle 264805