@Ledun ustama sonuna kadar katılmakla birlikte bu konuya katkısı olucagindan birkaç eklemede ben yapmak istiyorum. Ana dediğiniz insan Ankara'da olanmi daha yakın vefat etti ? Şimdi keramet ile cinlerden destek almak apayrı şeyler. Bir insan hiç bir ibadeti yapmadan dahi kendisine cin yada ifritler yardım edebilir Lâkin bu yardımda sınırlıdır. Ehli keramet diye tabir edilen insanlar dünya ve icindekilerden yüz çevirmiş insanlardır. Siz onlara böyle bir soruyu sormaya utanirsiniz
Sorsanız da zerre ilgi alaka duymazlar sizi hazinelerin en güzeli olan Allah'ın rızasını kazanmaya ve cenneti elde etmeye çağırırlar. Peki bir cin insana ne kadar yardım edebilir ? Türkiye'nin sayılı iki yada üç hocasından biri olan kanserli insanlara dahi deva olan, devlete mit,da büyük yardımı dokunan kıymetli bir abimle Uzun uzadıya konuştum bu konuyu verdiği yanıt Abdullah Allah bu varlıklara definenin yerini söyleme yetkisini vermedi bunu kim bu yolla söylüyorsa yalan söylüyor dedi. Yalnız siz bana bir yeri sorsanız orda orayı bekleyen bekçi varsa ben bunu görür size söylerim işin ehlide bunu yapabilir diye belirtti. Şahsım adına bu hususu daha irdeleme gereği dahi duymadım çünkü en ehil sağlam kişiden yanıtı almıştım. Daha 3 ay önce cinlerle irtibatta olup onlsri dinleyen bir kardeşin ağzından duyduklarım hocamızın ne kadar doğru söylediğini kanıtlar nitelikteydi. Kızılcahamam da bir bölgeye davet edildim aylar önce ısrarlara binaen bölgeye vardık araziyi gezip köydeki eve yemek için geldiğimizde bizi misafir eden ailenin küçük oğlu ortalama 27-30 yaşları civarında hasan ile tanıştım Hasan'ın normal olmadığını anladım, hasan bana siz yanlış yerde arıyorsunuz şu tarafta aramalısınız demezmi
Hasan bunu neye istinaden söylüyorsun diyince döküldü, neyse uzatmayalım cinler Hasan'a Evlerinin karşısındaki dağda alttan girme çok tehlikeli bir mağara var orda büyük define olduğunu mağaraya girip tavana doğru çalışma yapmalarını söylüyor, Bu bilgiyi abisi ile paylaşınca onlarda hiç sorgulamadan dağa çıkıyorlar başlıyorlar çalışmaya Hasanda sonradan bunlara katılıyor hasan bunları izlerken malesef Hasan'ı bu cinler Orda korkutmak sureti ile dağdan aşşa yuvarliyolar yaklaşık 150 MT. Aşşa uçuyor takla ata ata Allah'ın hikmeti işte ölmüyor ama kaburgalar kırık kol ayak kemikler kırılmış yüzde yarık izi Hasan haşat olmuş tabiri caizse. Gel gelelim hasan ona bunları yapanları hâlâ dinlemeye devam ediyor
Birkere dinlemeye başlarsanız aklınızı alirlar hep dinlersiniz. Uzun lafın kısası bu tarz insanlardan uzak durmakda fayda var.....