Ekli dosyayı görüntüle 181178
Sayın usdalarım iş yaparmı. Betonda 15 cm tarama yapıyor.
Sayın usdalarım iş yaparmı. Betonda 15 cm tarama yapıyor.
Bi asker olarak soyluyorum. Termal kameralar forum ve site dahilinde hiçbir işe yaramaz. Isıya duyarlıdır ve ölüde zaten vücut ısısı yoktur. Ki ilgi alanımızda bulunan ölülerden sadece kemikler kaldığınıda da düşünürsek vakit kaybı olurCat s60 model cep telefonu var. Dünyanın ilk termal kameralı cep telefonu. Isı yı ve ısı farkını ölçer. 30 metre ilerdeki canlı hedefi net gösteriyor ama ne kadar derine iner bilmiyorum. Zemindeki ısı farkından dolayı bize boşluk konusunda yardımcı olabilir. Bir inceleyin derim. Yeni telefon alacak arkadaşlar bu telefonu alırsa belki gece işine yarayabilir
Yer altındaki elbette soğuktur ben boşluk olan zemin ile normal zemin arasındaki ısı farkını yakalaya bildiğine değinmek istedim. Gece çalışılırsa da yanınıza yaklaşan bir canlıyı rahatlıkla fark edebileceğinizdenBi asker olarak soyluyorum. Termal kameralar forum ve site dahilinde hiçbir işe yaramaz. Isıya duyarlıdır ve ölüde zaten vücut ısısı yoktur. Ki ilgi alanımızda bulunan ölülerden sadece kemikler kaldığınıda da düşünürsek vakit kaybı olur
Termal kameranın boşluk olan Bi zeminde ısıyı algılama olasılığı 0 ki boşluk olan Bi zeminde ısı olacağından da emin değilim.Yer altındaki elbette soğuktur ben boşluk olan zemin ile normal zemin arasındaki ısı farkını yakalaya bildiğine değinmek istedim. Gece çalışılırsa da yanınıza yaklaşan bir canlıyı rahatlıkla fark edebileceğinizden