Aynen üstadım benim yaptığımı tarif ettin tam??? sabırla Ar-Gelerin olgunlaşmasını bekliyorum.Oyle olmuyo iste herro merro yemiyi
Bu define isinde
Alti ay arge yaparsin 60 dakikada sniper hesabi mali hupletir gecergidersin vurucu tim hesaabi olcan.
Aynen üstadım benim yaptığımı tarif ettin tam??? sabırla Ar-Gelerin olgunlaşmasını bekliyorum.Oyle olmuyo iste herro merro yemiyi
Bu define isinde
Alti ay arge yaparsin 60 dakikada sniper hesabi mali hupletir gecergidersin vurucu tim hesaabi olcan.
Anıt mezar olduğu çok yüksek ihtimal çünkü 150 metre Güney yönde bir ölüye isnat edilmiş kaya üzerine yazılı yazı varmış arsa sahipleri çocukluklarında gördüklerini söylüyorlar.Fotoğraftaki kaya bloklarından buranın bir anıt mezarmıydı yoksa bir mabedmiydi anlayamadım. Önce bunu belirleyecek emareler araştırılmalı. Şayet mezar ise muhtemelen birkaç kere elden geçmiştir. mabed ise birşeyler bulma ihtimalin daha yüksek. Bahsettigin diğer işaretler nelerdir onları da görmek iyi olur
Teşekkür ederim üstadım. İbadet yeri kilise 3 km kuzeyde kalıyor talan edilmiş. Hayırlısı bakalım.
hele onuda fotoğraflaTeşekkür ederim üstadım. İbadet yeri kilise 3 km kuzeyde kalıyor talan edilmiş. Hayırlısı bakalım.