@Eweress ustam şuan için çevre resimleri yok daha detaylı resimleme sonra yapılacak zeminde bulunan bu şekilde döşenmiş gibi duran bir yer mevcut ama işaret midir yoksa doğal oluşum mu bilemiyoruzKaplumbaga kabuğu gibi çevre resmi yokmu ustam
@karalartal88 ustam burası takım olarak zirveye yakın bir yerdirKARDES BURASİ KİŞİN AKAR YAZİN KURUYAN DERE YATAGİ OLMASİN BUNLAR BELKİ ALTİN TUZAKLARİ OLABİLİR GENİŞ RESİMLEME LAZİM.
Özel hazırlanmış bir yer. Pazılın parçalrı gibi özel dizilmişler. Ve sunaklar. Ben diyorumki buna yakın eski bir antik yerleşim ve mezarlar var. Ve tabiki uzak resimleri ve çevresini görmek ister. Bana kutsal bir alan gibi geliyor Siz çevreyi daha iyi bilirsiniz biraz çevreden detay verin. Hangi medeniyetler var bu çevrede.
@dardanos ustam kimler yaşamış hakkında tarihsel bilgim yok sadece bildiğim eski bir kale çevresi olduğu aslında tesadüf çekilmiş bir resim kareleriydi sonra olabilirmi acaba diye buraya attımÖzel hazırlanmış bir yer. Pazılın parçalrı gibi özel dizilmişler. Ve sunaklar. Ben diyorumki buna yakın eski bir antik yerleşim ve mezarlar var. Ve tabiki uzak resimleri ve çevresini görmek ister. Bana kutsal bir alan gibi geliyor Siz çevreyi daha iyi bilirsiniz biraz çevreden detay verin. Hangi medeniyetler var bu çevrede.
@Eweress ustam pek bilgim olmamakla beraber biraz okudum az önce ama kaplumbağa kabuğu 6 gen olarak söyleniyor buradaki 5 gen şeklinden ibaretKaplumbaga kabuğu gibi çevre resmi yokmu ustam
Kale ile bağlatılı olabilir. Tam emin olmak için iyi bir arge ve resimleme şart. Eweres kardeşim şüphelenmekte haklı kaplumbağa kabuğunuda andırıyor. Belkide özel bir yol kaleye giden dediğim gibi bu düşündüklerimiz olasılıklar ancak genel görüntüleri bizi aydınlatır. Kaplumbağa kabuğu 5 gen neden olmaz bak aşağıda@dardanos ustam kimler yaşamış hakkında tarihsel bilgim yok sadece bildiğim eski bir kale çevresi olduğu aslında tesadüf çekilmiş bir resim kareleriydi sonra olabilirmi acaba diye buraya attım
@dardanos ustam ben okuduğumu söyledim okadar bilgim olsa zaten yorum istemem. Ayrıca Kaplumbaga işareti sadece yere döşenmiş gibi duran taşlara işlenmiş olabilirmi şekil olarak benziyor ama ortaya hayvan figürüde çıkması lazım değilmidir bu sorularımı mazur görün sadece anlamaya çalışıyorumKale ile bağlatılı olabilir. Tam emin olmak için iyi bir arge ve resimleme şart. Eweres kardeşim şüphelenmekte haklı kaplumbağa kabuğunuda andırıyor. Belkide özel bir yol kaleye giden dediğim gibi bu düşündüklerimiz olasılıklar ancak genel görüntüleri bizi aydınlatır. Kaplumbağa kabuğu 5 gen neden olmaz bak aşağıda
Ekli dosyayı görüntüle 291735
Estağfurullah sevgili kardeşim hiç kimse tam bilgili olamaz ki zaten. Bunada kesin kaplumbağa demedim. Biçimlemeler andırıyor sadece. Tabiki bir figür ortaya çıkması lazım. Bizim yorumumz sadece bu resimde görebildiğimize göredir keşke tamamını görebilsek . Yere döşenmeye gelince olabilirde . Amma ilaki öyledir diye bir şey yok.@dardanos ustam ben okuduğumu söyledim okadar bilgim olsa zaten yorum istemem. Ayrıca Kaplumbaga işareti sadece yere döşenmiş gibi duran taşlara işlenmiş olabilirmi şekil olarak benziyor ama ortaya hayvan figürüde çıkması lazım değilmidir bu sorularımı mazur görün sadece anlamaya çalışıyorum