Hocam burdaki taş nedir bilen var mı? Deliğide baya aşşağı gidiyormuş sanırım öyle birşey duydum. Burasi maraş buarada acaba bir bilgisi olan varmidir?
Ekli dosyalar
-
5.9 MB Görüntüleme: 89
hocam buralarda altın vs çok çıkıyor eski paralar, yada acaba hazine olma olasiligi varmidir? bazilari buna kapi diyor ama bilmiyorum.bayrak veya kendi sembollerini diktikleri deliktir
hocam öncelikle burasi kendi tarlamız. birde bu taşın deliğinden taş atınca baya gidiyormuş diye duydum, taşında insan gücüyle çıkartılması biraz zor en kısa sürede traktörle vs çıkartırız. Yalnız bunun ne olduğuna veya bunun gibi önceden taş gördüyseniz neler çıkabileceğini söylerseniz iyi olurTaş çokta büyük görünmüyor çıkarıp temizlenip fotoğraflama imkanı yok muydu
Dostum madem taş baya gidiyormuş diye duydun, bir taş atıp deneseydin iyi olmazmiydi ? Büyük efsane hemde çok büyük. Yukarısı rampa gibi görünüyor bu taş muhtemelen yukardan kaymış. Siz yinede her ihtimale karşı bu taşı traktör ile sökün, çıkarılmiycak bir tas değil. Söktüğünuz kısım zemini bir inceleyin resim atın bu konunun altına birlikte kafa yoralim.hocam öncelikle burasi kendi tarlamız. birde bu taşın deliğinden taş atınca baya gidiyormuş diye duydum, taşında insan gücüyle çıkartılması biraz zor en kısa sürede traktörle vs çıkartırız. Yalnız bunun ne olduğuna veya bunun gibi önceden taş gördüyseniz neler çıkabileceğini söylerseniz iyi olur
Bu taş sıtu,kemer,kiriş vs kilitleme taşı ne olduğu net anlaya bilmek etrafında bir çalışma yapabilirsiniz bunun eşi de olmalı.zengin bir yere benziyor.Hocam burdaki taş nedir bilen var mı? Deliğide baya aşşağı gidiyormuş sanırım öyle birşey duydum. Burasi maraş buarada acaba bir bilgisi olan varmidir?